Sziasztok! Most szeretnek egy motorcserét meg ejteni és drz 400 sm re gondoltam! Szivesen meghalgatnak a tapasztalatat valakinek akinek van ilyen gépe.És azon töröm a fejem hogyan lehetne megoldani hogy papiron csak 11KWos legyen nem tudtok eről valami informaciot? válaszotok előre is köszi
Volna egy kérdésem azokhoz akikkel beszéltük ezt a szombati kiruccanást! Mikor,és pontosan hol találkozzunk majsán? Csak azért kérdezem hogy tudjam szervezni a dolgaimat,meghát akkor mindenki tudjon készülni.Nekem mind1 a helyszín is meg az időpont is. Csak akkor valaki találjon ki valamit!
Egyébként hanyas évjárat a te géped?
A blokkban volt már valami cserélve?
(dugattyú, gyűrűk, szimeringek, stb)
Ha km-ben határoznád meg, akkor mennyi olajat eszik átlagban a mocid?
nézd: pusztán egy olajcseréről volt szó,és az tényleg ennyi kb 3 hónapja cseréltem én magam. liqvi mollit raktam bele, több viszkozitású is van belőle én a sűrübbet választottam 0,72 liter körül ha jó lemlékszem /nem biztos!/.A service manual-ban minden le van írva! Ha szétvan kopva és lóg mindene az felújításnak hívjá egyépként.És bármennyire is hihetetlen számodra az sem olyan nagy kunszt. Ha egy ember tanácsot kér, és kap azt általába vagy elfogadja vagy nem, de nem illik bírálni! főként ha jó, és főként ha ő maga a dilettáns ! Az enyém jó és tökéletesen működik, te meg akkor csináld ahogy akarod. elnézést a bocsánatért..
én is ktm-aggyal rendelkező első kereket faragtam bele sm-be.
esztergályossal csináltattam egy közdarabot,ami meghajtja a spirált.
rajzom nincs,mert kidobtam,de ha nem boldogulsz,kiveszem az első kereket,és leméretezem neked.
baráti üdv : basa csaba
széles utat mindenkinek !
Én is azt használom(Actevo) harmadik éve és nekem is fogy.Egy jó supermotos pályanapon mondjuk 2 deci,egy endúrózás meg egy.Na ennyit tuti nem kellene enni olajból Ha egyszer rászánom magam és rendberakom,Castrolt biztoskurvaélet hogy nem teszek bele
Amikor nevezel akkor választhatsz számot.Szoktak adni elméletileg De mi itthon megcsináljuk előre és oldalra is kell! De lehet rögtönözni helyben is szigetelő szalag az is egy megoldás csak olvasható legyen!
A blokkban volt már valami cserélve?
(dugattyú, gyűrűk, szimeringek, stb)
Ha km-ben határoznád meg, akkor mennyi olajat eszik átlagban a mocid?
én is ktm-aggyal rendelkező első kereket faragtam bele sm-be.
esztergályossal csináltattam egy közdarabot,ami meghajtja a spirált.
rajzom nincs,mert kidobtam,de ha nem boldogulsz,kiveszem az első kereket,és leméretezem neked.
baráti üdv : basa csaba
széles utat mindenkinek !
Meglepi.
Esés, haladás, esés, haladás.....
Nem fogod kibillenteni a ritmusból.
Majd ott rábeszéllek.
Lehet jobban kellene félteni tőlem a motorodat...
Én meg még az irodában vagyok.
Leléptem. Csőváz mindenkinek.
Egy uccsó kép.
Látom kezd beindulni a Majsai dolog Akartam is kérdezni már csakmindig elfelejtettem hogy ez a rajtszámdolog hogy működik?