És akkor mekkora az ami még befér, de nem ér bele a láncba? és nem SLICK méretre vagyok kíváncsi (bocs a fogalmazásért) mert nekem is az van és le akarom cserélni.
DRZ 400! Kéne csapni egy DRZ-s találkozót (tudom hogy tegnap volt valami találka, de nem tudtam menni ) , mit szólnátok? Valamikor jövő hétvégén esetleg valaki? Vagy bármikor
Némi ügyeskedéssel fölraktam neked az összes elektromos infót.
FTP kapcsolat kell a letöltéshez ( nyilvánosan nem mertem kirakni, mert még jól megbüntetnek, hogy kimásoltam a fizetős oldalról ). Az FTP beállítások :
FTP Username ( felhasználói név ) : drz@electrocom.hu
FTP Server ( szerver címe ) : ftp.electrocom.hu
FTP Server Port ( kapcsolat port száma, alapbeállítás általában jó ) : 21
Pár napig fönthagyom, aztán törlöm. Ha valakinek kell még ( időközben nem tudta lementeni ) , küldjön egy üzit és fölrakom megint.
Melyik részéről kell a rajz? Világítás, töltés, gyújtás?
SM - 2006 -os rajzokat, és javítási infókat tudok majd fölrakni neked, csak tudnom kéne pontosan miről?
Ehhez az oldalhoz http://www.cyclepedia.com -van jelszavam. És minden javítási infó megvan az SM -hez ( azért csak ahhoz, mer ezt vettem meg ). Tehát írd meg mi kell és fölrakom!
Most lehet hülyeséget mondok de ami nem az aksi felé megy nema vizálló csatisra hanem a másikra és asszem váltakozóáramos ra kell állítania mérőt és nekem 29 et mutatott...
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok tenni? Nemrégiben vettem egy új bukósisakot és alig használtam viszont arra lettem figyelmes hogy az alján a lakk kezd lepattogni. és folyamatosan megy be alá a levegő és egyre több pattog le. Szerintetek mit tudok vele csinálni?
Tévedtem a beugró árával kapcsolatban.
2500ft lesz.
Azért remélem páran eljöttök!
üdv.
Bocs a szűkszavúságét, csak közben a MotoGP-t nézem.
itt néztem gumit, nemsokára nekem is cserés lesz
http://www.r17.hu/index.php?or...
Válaszod köszönöm szépen
Front tire size 120/70R17 tube type
Rear tire size 140/70R17 tube type
Valaki meg tudná mondani hogy az SM alatt mekkora a gumiméret? Le akarom alatta cserélni csak hogy mekkora fér be alá?
Am Akraman neked AK jogsid van?
Password ( jelszó ) : drz400sm
Némi ügyeskedéssel fölraktam neked az összes elektromos infót.
FTP kapcsolat kell a letöltéshez ( nyilvánosan nem mertem kirakni, mert még jól megbüntetnek, hogy kimásoltam a fizetős oldalról ). Az FTP beállítások :
FTP Username ( felhasználói név ) : drz@electrocom.hu
FTP Server ( szerver címe ) : ftp.electrocom.hu
FTP Server Port ( kapcsolat port száma, alapbeállítás általában jó ) : 21
Pár napig fönthagyom, aztán törlöm. Ha valakinek kell még ( időközben nem tudta lementeni ) , küldjön egy üzit és fölrakom megint.
Melyik részéről kell a rajz? Világítás, töltés, gyújtás?
SM - 2006 -os rajzokat, és javítási infókat tudok majd fölrakni neked, csak tudnom kéne pontosan miről?
Ehhez az oldalhoz http://www.cyclepedia.com -van jelszavam. És minden javítási infó megvan az SM -hez ( azért csak ahhoz, mer ezt vettem meg ). Tehát írd meg mi kell és fölrakom!
Üdv,
Levi
A három sárga vezetékre mértetek rá fesz szabályzó nélkül?
Nekem ott nem sok mindent mutatott!
Akkor valószínű nekem a generátor halt meg.
Szerintetek mit tudok tenni? Nemrégiben vettem egy új bukósisakot és alig használtam viszont arra lettem figyelmes hogy az alján a lakk kezd lepattogni. és folyamatosan megy be alá a levegő és egyre több pattog le. Szerintetek mit tudok vele csinálni?