Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol nézed?
Hahó.
Tévedtem a beugró árával kapcsolatban.
2500ft lesz.
Azért remélem páran eljöttök!
üdv.
Igazán nincs mit!
Bocs a szűkszavúságét, csak közben a MotoGP-t nézem.
és köszönöm a pontos méretet..
Hát én használtan veszek sztem... Jelenleg arra lesz keret...
150/60R17

itt néztem gumit, nemsokára nekem is cserés lesz

http://www.r17.hu/index.php?or...
150/? Bocsi csak nem tudom mekkora az a gumiméret ami befér alá.
Válaszod köszönöm szépen
Nekem 150 -es van hátul.
És akkor mekkora az ami még befér, de nem ér bele a láncba? és nem SLICK méretre vagyok kíváncsi (bocs a fogalmazásért) mert nekem is az van és le akarom cserélni.
Ezek a gyári méretek :

Front tire size 120/70R17 tube type
Rear tire size 140/70R17 tube type
Múlthét szombaton nem motoroztál városban? kb 12:00-14:30-ig vezettem városin és láttam 2 sm-est is
okééé pszt
Valaki meg tudná mondani hogy az SM alatt mekkora a gumiméret? Le akarom alatta cserélni csak hogy mekkora fér be alá?
Hááát... halkan megsúgom, csak neked, hátha Pohi vagy valaki erre jár hogy A1+B októberben megyek korlátlanra
Sok...! Nagyon jó volt a hangulat és jó volt találkozni a fórumtársakkal.... Csak ne akadtam volna el a szántásban a dokival... Hülye autós...

Am Akraman neked AK jogsid van?
Vaaaaaaaaahhhhh! Mennyi DRZ!
DRZ 400! Kéne csapni egy DRZ-s találkozót (tudom hogy tegnap volt valami találka, de nem tudtam menni ) , mit szólnátok? Valamikor jövő hétvégén esetleg valaki? Vagy bármikor
Így már zsír
Jah, FTP jelszó lemaradt :

Password ( jelszó ) : drz400sm
HagaBélaKrisz,

Némi ügyeskedéssel fölraktam neked az összes elektromos infót.
FTP kapcsolat kell a letöltéshez ( nyilvánosan nem mertem kirakni, mert még jól megbüntetnek, hogy kimásoltam a fizetős oldalról ). Az FTP beállítások :

FTP Username ( felhasználói név ) : drz@electrocom.hu
FTP Server ( szerver címe ) : ftp.electrocom.hu
FTP Server Port ( kapcsolat port száma, alapbeállítás általában jó ) : 21

Pár napig fönthagyom, aztán törlöm. Ha valakinek kell még ( időközben nem tudta lementeni ) , küldjön egy üzit és fölrakom megint.
Jó úgy, ha holnap reggel megnézem? Ha sürgős, akkor hazaszaladok...
Szia HagaBélaKrisz!

Melyik részéről kell a rajz? Világítás, töltés, gyújtás?
SM - 2006 -os rajzokat, és javítási infókat tudok majd fölrakni neked, csak tudnom kéne pontosan miről?

Ehhez az oldalhoz http://www.cyclepedia.com -van jelszavam. És minden javítási infó megvan az SM -hez ( azért csak ahhoz, mer ezt vettem meg ). Tehát írd meg mi kell és fölrakom!

Üdv,
Levi
Az a baj h. én cska láttam és az eggyik haverom csinálta aki ért hozzá...
Most lehet hülyeséget mondok de ami nem az aksi felé megy nema vizálló csatisra hanem a másikra és asszem váltakozóáramos ra kell állítania mérőt és nekem 29 et mutatott...
Szia!
A három sárga vezetékre mértetek rá fesz szabályzó nélkül?
Nekem ott nem sok mindent mutatott!
Akkor valószínű nekem a generátor halt meg.
Sziasztok!
Szerintetek mit tudok tenni? Nemrégiben vettem egy új bukósisakot és alig használtam viszont arra lettem figyelmes hogy az alján a lakk kezd lepattogni. és folyamatosan megy be alá a levegő és egyre több pattog le. Szerintetek mit tudok vele csinálni?