na jó nem.... az a baj hogy az ezekkel a gumikkal nem akarok szégyenbe hozni senkit.... Na jó nem... szimplán nem lenne szívem belevinni... meg ezekkel a sima gumikkal... Na de majd legközelebb....
ne is mondd..! hajnali 5-kor ébredés... elkészülés... kőművesmunka 9-ig... meg takarítás... utána matricázzuk a gépet meg kicsit lemosom majd mi is tűzűnk...
Nem, nem! Az egy dolog, hogy ő mennyivel tartozik a banknak, a másik, hogy mennyit adsz a motorért.
Hitelzárási ajánlatot kell kérni ami x (általában 8) napig érvényes. Aztán alkudozni.
Én is hiteles motort vettem, együtt mentünk visszafizetni (akkor adtam oda a pénzt), tudom, hogy megy.
Nem gondolom a matricát, szép nagy krómozott dob, nekem nem ilyen sufninak tűnik , és persze tök üres Szól mint atom. Melyiket szeretnéd megvenni? Amelyiket elhoztam?
Jó régen (ráérősen) árulta a tulaj, amikor én néztem meg kereskedésben volt (valamiért nem tudom eldönteni, hogy Pápán vagy Veszprémben), pár karc volt rajta, egyébként szép volt.
Most, hogy mondod tényleg hiteles volt, nem lehetett alkudni a sráccal akkor sem, szerintem nem volt szép tőle, hogy drágábban adta mint amennyiért hirdette.
de azért kerülő út lesz remélem ...
eddig is tetszett, de most már egyenesen imádom.
hol csináltattad?
Az adapter ügyben keresd Trobee kollégát!
Nekem is ő csinálta és nagyon jó lett! és 5-6 e Ft-ból ki lehet hozni.
Hitelzárási ajánlatot kell kérni ami x (általában 8) napig érvényes. Aztán alkudozni.
Én is hiteles motort vettem, együtt mentünk visszafizetni (akkor adtam oda a pénzt), tudom, hogy megy.
Szép kis moci, de úgy emlékszem a remus csak matrica volt. (Lehet nem jól emlékszem.)
Szép gép, gratulálok! Azt terveztem ha kifizet a biztosító végre (az sem most lesz) felhívom újra a srácot és esetleg megveszem.
Jó régen (ráérősen) árulta a tulaj, amikor én néztem meg kereskedésben volt (valamiért nem tudom eldönteni, hogy Pápán vagy Veszprémben), pár karc volt rajta, egyébként szép volt.
Most, hogy mondod tényleg hiteles volt, nem lehetett alkudni a sráccal akkor sem, szerintem nem volt szép tőle, hogy drágábban adta mint amennyiért hirdette.