Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ekkora ganéba nekem se lesz szívem bele kergetni, na de majd kikerüljük vhogy ...
Vasárnap gurulunk egyet? Mert holnap nem leszek itthon.
na jó nem.... az a baj hogy az ezekkel a gumikkal nem akarok szégyenbe hozni senkit.... Na jó nem... szimplán nem lenne szívem belevinni... meg ezekkel a sima gumikkal... Na de majd legközelebb....
... Ara azért befizetnék ...
ÚÚ nekem megvan hogy hol mosom le a gépet...
Hali
de azért kerülő út lesz remélem ...
Szia Trobee. Miújság? Tibit nem bírtam rábeszélni hogy jöjjön velünk motorral...
ne is mondd..! hajnali 5-kor ébredés... elkészülés... kőművesmunka 9-ig... meg takarítás... utána matricázzuk a gépet meg kicsit lemosom majd mi is tűzűnk...
Ilyenekre azért számítsatok!
tűzés aludni, honap veretés majsára. ott találkozunk.
nem mondod, hogy 10 pénz volt.
eddig is tetszett, de most már egyenesen imádom.
hol csináltattad?
Nissin GS fél szinter fékbetét jó a drz-be?Ez megy gyárilag bele nem?VALAKI SEGÍTSEN LÉGYSZI!
én biztos megyek, Sőt naneee, apriliamate és animation is velünk tart. Bár sm-el megyünk de a nézők seregét erősítjük.
DRZ találkozo,kupa holnap Kiskunmajsán! Remélem sokan összejövünk DRZ-sek!
Hali wayne!
Az adapter ügyben keresd Trobee kollégát!
Nekem is ő csinálta és nagyon jó lett! és 5-6 e Ft-ból ki lehet hozni.
A banknak kellett fizetni, igen talán hitelzárás vagy mi. Akkor kaptuk meg a törzskönyvet is.
Igen arra gondoltam, de 1,2 M-t nem adtam (nem is tudtam volna) érte.
Nem, nem! Az egy dolog, hogy ő mennyivel tartozik a banknak, a másik, hogy mennyit adsz a motorért.
Hitelzárási ajánlatot kell kérni ami x (általában 8) napig érvényes. Aztán alkudozni.

Én is hiteles motort vettem, együtt mentünk visszafizetni (akkor adtam oda a pénzt), tudom, hogy megy.
Nem gondolom a matricát, szép nagy krómozott dob, nekem nem ilyen sufninak tűnik , és persze tök üres Szól mint atom. Melyiket szeretnéd megvenni? Amelyiket elhoztam?
Mármint árfolyamtól.
Ez az!

Szép kis moci, de úgy emlékszem a remus csak matrica volt. (Lehet nem jól emlékszem.)

Szép gép, gratulálok! Azt terveztem ha kifizet a biztosító végre (az sem most lesz) felhívom újra a srácot és esetleg megveszem.
Ez sajnos a banktól függött. Meg persze a kaka árfolyamnak...ezvan.
Erre gondolsz? : mi ezt vettük meg Ja ez még a gyári dob a képen, de azóta a tulaj rakott rá egy remus dobot (huhh hogy szól )
Az lesz az!

Jó régen (ráérősen) árulta a tulaj, amikor én néztem meg kereskedésben volt (valamiért nem tudom eldönteni, hogy Pápán vagy Veszprémben), pár karc volt rajta, egyébként szép volt.

Most, hogy mondod tényleg hiteles volt, nem lehetett alkudni a sráccal akkor sem, szerintem nem volt szép tőle, hogy drágábban adta mint amennyiért hirdette.
Vagy mégis Pápán? Már nem emlékszem. De arra igen, hogy 6ezres szrviz előtt volt valamivel és noname dob volt rajta.