Valaki help! A nyíllal jelzett helyeken a csövek hová csatlakoznak gyárilag a Mikuni BST36-on (SM)? Vissza kell raknom, csak nem tudom hová csatlakozik, mert nem én szedtem szét
Hát ja! Az is megoldás, ha köszörülnek a szelepkorongból, de síkköszörűn! Am meg szeritem nem nagy összeg az az 1500Ft, a szelepkorongért. Nem érdemes gányolni vele...
Kösz, Pityu! Közben szétszedtem, aztán kiderült, h a szívó oldalon nincs szelephézagom ! Mert a balfasz előző tulaj úgy állított szelephézagot, h a szelep tetejéből csiszolt le, nem a kororngból. Így már annyira kopott a szelepem, h a csésze felül a szeleprugóra. Vehetek 2 szívószelepet!
Srácok egy élmény volt a majsai találka,kár h nem mindenkivel találkoztam aki ott volt
Majd legközelebb már énis motorral megyek
És GRAT. az indulóknak
Estét!
Azt szeretném megkérdezni, h kivel találkoztam ma közületek kint a mogyoródi krosszpályán. Mondott nekem felhasználó nevet is csak mire hazaértem kiment a fejemből.
Én még csak most tanulgatok ,, DRZ - zézni ,, , eddig utcán motoroztam. Apum aztmondta, ha úgy alakulnak a dolgok pénzügyileg, akkor lehet majd róla szó, mivel nem szeretné, h utcán mocizzak... Egész yo moci, kezdem megszokni, kezes.
Jaaa!Az igazi endúrósok LÁBON mentek haza verseny után!
Na ez az.
Szilviék,Rasztaáék,még valakit láttam nagy hátizsákkal egyedül hazaindulni.Ki lehetett az?
Valaki help! A nyíllal jelzett helyeken a csövek hová csatlakoznak gyárilag? Vissza kell raknom, csak nem tudom hová csatlakozik, mert nem én szedtem szét
Majd legközelebb már énis motorral megyek
És GRAT. az indulóknak
Azt szeretném megkérdezni, h kivel találkoztam ma közületek kint a mogyoródi krosszpályán. Mondott nekem felhasználó nevet is csak mire hazaértem kiment a fejemből.
Én még csak most tanulgatok ,, DRZ - zézni ,, , eddig utcán motoroztam. Apum aztmondta, ha úgy alakulnak a dolgok pénzügyileg, akkor lehet majd róla szó, mivel nem szeretné, h utcán mocizzak... Egész yo moci, kezdem megszokni, kezes.
Ez jó kis nap volt... képeket mégmégmég
Na ez az.
Szilviék,Rasztaáék,még valakit láttam nagy hátizsákkal egyedül hazaindulni.Ki lehetett az?