Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki help! A nyíllal jelzett helyeken a csövek hová csatlakoznak gyárilag a Mikuni BST36-on (SM)? Vissza kell raknom, csak nem tudom hová csatlakozik, mert nem én szedtem szét
Hát ja! Az is megoldás, ha köszörülnek a szelepkorongból, de síkköszörűn! Am meg szeritem nem nagy összeg az az 1500Ft, a szelepkorongért. Nem érdemes gányolni vele...
Kösz, Pityu! Közben szétszedtem, aztán kiderült, h a szívó oldalon nincs szelephézagom ! Mert a balfasz előző tulaj úgy állított szelephézagot, h a szelep tetejéből csiszolt le, nem a kororngból. Így már annyira kopott a szelepem, h a csésze felül a szeleprugóra. Vehetek 2 szívószelepet!
Egyenlőre!
Hali ! Hol van mogyoródon crosspálya ?
Ez + Én
Na evvotam én e !
Srácok egy élmény volt a majsai találka,kár h nem mindenkivel találkoztam aki ott volt
Majd legközelebb már énis motorral megyek
És GRAT. az indulóknak
Lehet hogy Ice vot az !?
Na nincsenek képek ? mondjuk a 116-ról már ameddig kilehetett olvasni
sziasztok látom akció dus volt majsa , jó lehetet én meg T-vel a hátamon bilegtem a bolyák közt , ,
Mi meg itt voltunk ma 1014méter magasan.
Elég szépen beleragadt a srác!
Estét!
Azt szeretném megkérdezni, h kivel találkoztam ma közületek kint a mogyoródi krosszpályán. Mondott nekem felhasználó nevet is csak mire hazaértem kiment a fejemből.
Én még csak most tanulgatok ,, DRZ - zézni ,, , eddig utcán motoroztam. Apum aztmondta, ha úgy alakulnak a dolgok pénzügyileg, akkor lehet majd róla szó, mivel nem szeretné, h utcán mocizzak... Egész yo moci, kezdem megszokni, kezes.
nagy hátizsákos Kecelre ment,(a motorja pedig a mi elözö motorunk volt ehez van szokva.)
esetleg 74#, 4#kép
Ja és grat mindenkinek
HAli

Ez jó kis nap volt... képeket mégmégmég
Jaaa!Az igazi endúrósok LÁBON mentek haza verseny után!
Na ez az.
Szilviék,Rasztaáék,még valakit láttam nagy hátizsákkal egyedül hazaindulni.Ki lehetett az?
Ez egy Mikuni BST 36-os, az SM-en van ilyen
Valaki help! A nyíllal jelzett helyeken a csövek hová csatlakoznak gyárilag? Vissza kell raknom, csak nem tudom hová csatlakozik, mert nem én szedtem szét
A bugaci kerítés szaggatóóóóóó!
Iszunk az összes DRZ-s egészségére.
És mondá vala Nuneee: ííííííííííí A követketkező képeket csak erősen ittas és 18 éven felüli személyeknek ajánlott. Nuneee Főszereplésével.