Trobee: A gyorsító működik, szerintem a szívatója szart be. Tudja vki h hogyan müxik a drz szívatója? Ki tud kopni benne vmi? Csak melegen indul. Aki tud infót irjon! Előre is köszi: Móka
Hello! köszönöm a választ! a terv az lenne hogy átirni egy ithon vett gép tejsesitményét papiron..... hát szärul érintene ha nem lehetne de holnap eljön a napja hogy felhivom a KPMbe dolgozo ismerőst és addigis imátkozok (remélem nem hiába)
Meg spórolok ápr 11-re. Meg hátha jobban leszek..... Lehet innom kellene egy kis gyomorerősítő,kerítésszaggató, bugaci rettenetet. Haverom is attól gyógyult meg.
Hát na jó 26500 De állandóan dolgozom, vagy menni kell valahova. Rászántam magam hogy egész héten motorozok mert itt a jó idő meg minden szünet is van. Erre Egész héten beteg voltam. Jelenleg is alig élek..
Majsán de. 11 óráig lehet a pályán edzeni,meg persze nevezni is!
Délben lesz rajt a Drz-futam résztvevőinek!Egyébként csüt.,péntek már nem lehet a pályára menni,karbantartás illetve szalagozás miatt.
Hali!
Nekem 26000 Km van benne de még nagyon jó a váltója (kopp kopp kopp)
Ja és a 11kw-s DRZ-hez sok sikert. Szerintem nem találsz olyat. És utólagos teljesítményváltoztatásra nincs lehetőség ha jól tudom. Mármint papíron. Max ha külföldről tudsz behozni egy olyat ami le van folytva. Én ezt így tudom de ha nem igaz akkor javítsatok ki.
Szasztok!
Van itt a fórumon valaki akinek régebbi drz-je van? Vagy legalábbis jó sokat futott? Mik a tapasztalatok a váltóval? Az enyém hidegen elég béna... egyesből kettőbe általában kettőt kell pöccinteni, vagy egy jó kurva nagyot rántani ha hideg még az olaj... Akinek "új" gépe van, nem muszáj hogy nyilatkozzon.. tényleg a szétrugdosott váltók érdekelnek... ha van ilyen egyáltalán.
Továbbá van olyan akinek megállt már a blokk? Úgyértem hajtókarcsapágy beállt vagy hasonló? Mer nekem igen, szóval ilyen is létezik. Igaz akkor még nem az enyém volt...
Sziasztok! Újra lett egy drz-m, és van vele egy kis problémám. A problémám a következő: hidegen abszolut nem indul. Már cseréltem gyertyát, szétszdtem -összeraktam, kitakarítottam a karbit, próbáltam indítani szivatóval, anélkül, gázzal, anélkül, bespriccelve indítás előtt -kor, anélkül, de egyszerűen semmi. 3 napja csinálja minden előjel nélkül. Csak úgy tudom elindítani, ha kinnt áll a napon, 2 órát h picit átmelegedjen, de akkor is csak gázzal. Ha viszont már meleg, pöcc-röff. Semmi mást nem tapasztalok mint előtte, amikor meleg. De hidegen egyszerűen nem tudom elindítani. Benzinszag jön a kipuffból, szikrám akkora h agyonüti a bábolnai csődört, de egyszerűen indulni nem akar, csak ha kicsit felmelegszik. Aki tud vmit, erről a problémáról vagy volt már ilyen neki, vagy hallott már ilyet az segítsen infókkal ha tud. Előre is köszi mindenkitől: Móka
Délben lesz rajt a Drz-futam résztvevőinek!Egyébként csüt.,péntek már nem lehet a pályára menni,karbantartás illetve szalagozás miatt.
Nekem 26000 Km van benne de még nagyon jó a váltója (kopp kopp kopp)
Ja és a 11kw-s DRZ-hez sok sikert. Szerintem nem találsz olyat. És utólagos teljesítményváltoztatásra nincs lehetőség ha jól tudom. Mármint papíron. Max ha külföldről tudsz behozni egy olyat ami le van folytva. Én ezt így tudom de ha nem igaz akkor javítsatok ki.
Ha van valakinek eladó RENDSZÁMOS DR 350-e szóljon léci, mert tervezem hogy veszek egyet:) köszi.
Múlt hétvégén voltunk, de tervezzük még mostanában visszatérni...
nem hiszem. messze is van meg ha van kis időm a ducatit építem.
viszont ha jöttök erre a mecsek felé szólj azt osztunk egyet a kanyarokba
add meg a mail címed v telszáűmot és megbiznicelhetjük
Van itt a fórumon valaki akinek régebbi drz-je van? Vagy legalábbis jó sokat futott? Mik a tapasztalatok a váltóval? Az enyém hidegen elég béna... egyesből kettőbe általában kettőt kell pöccinteni, vagy egy jó kurva nagyot rántani ha hideg még az olaj... Akinek "új" gépe van, nem muszáj hogy nyilatkozzon.. tényleg a szétrugdosott váltók érdekelnek... ha van ilyen egyáltalán.
Továbbá van olyan akinek megállt már a blokk? Úgyértem hajtókarcsapágy beállt vagy hasonló? Mer nekem igen, szóval ilyen is létezik. Igaz akkor még nem az enyém volt...