Hali mindenki!
Az E és az SM-nek az ülése ugyan az v az SM-nek nagyobb és kényelmesebb?Amióta megvan az supermoto szettem 2 személlyel elég sokat járkálok de a tökeim bányják!
Jó lenne ha az SM más lenne kényelmesebb mert akkor beszerzek valahonnan egyet és azt pakolom fel rá!
Biztosan jó lesz és legközelebb megyek is, amúgy vártam hétfői Babodot, de gondolom elfáradtatok Majsán . Amúgy pont gumit megyek venni Bp-re, találtam egész jó áron itt az apróban és vasárnapra beszéltük meg az üzletkötést, meg egyúttal elintézek egy két régebbi dolgot is. Letöltöttem a manualokat az ftp-ről, ha kell kiírom cd-re, de még fent van szerveren.
Még néhány infó az összefoglalóval kapcsolatban:
- pénteken "csak" egy 15 perces brillirozást láthatunk, de ha minden jól megy megkapjuk a vágatlan anyagot. Legalább is a Rodeo Ride-osok ezt ígérték, és én hiszek nekik.
Mondjuk így is le lehet venni.
A köszörülést meg tudod csinálni úgy, hogy kinézel magadnak egy szimpi szemet a láncon, valahol azon a rászen, ami épp a hátsó fogaskeréken van. A lánc oldalán elköszörülöd a nittelés, aztán szépen kiütöd a kis csapot a láncból.
sikerült találnom egy képet magamról ... basszus hogy jó kép miért nincs sehol senkinek