Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja igen én is tőle vettem gumikat meg vele szoktam fölrakatni is, hát ja nem egyszerű jószág az biztos...

sikerült találnom egy képet magamról ... basszus hogy jó kép miért nincs sehol senkinek
Jha johnny lehetne egy kérdésem. Neked milyen jogsid volt a korlátlan előtt amivel a DRZ-t hajtottad? Előre is köszi.
Pecznyik István? Asszem
és Michelin Pilot powert vettem tőle. :D Persze amiket mondott nem rossz értelemben mondta. jha és milyen fasza guadja van...
Hali

Na kinél voltál, kivel beszéltél aki ilyeneket állít?
Milyen gumit vettél?
Hali Jhonny!
tegnap voltam kőrösön gumiért.! :D Mondják is hogy nem vagy egy gyenge csávó :D Bizniszelsz állandóan :D
Én olvastam valahol, hogy az E (vagy S, nem tudom mert mindig keverem ) segédváza nem alkalmas utas szállítására... nem tudom ebből mi igaz
Hali
Arra a vágatlan cuccra kíváncsi lennék énis vagy ha tudod tedd közzé majd thx
Abban nem foglalnék állást, hogy ugyanaz-e, de annyit mondhatok, hogy 2személlyel az sm-sem egy leányálom hosszabb távon...
Hali mindenki!
Az E és az SM-nek az ülése ugyan az v az SM-nek nagyobb és kényelmesebb?Amióta megvan az supermoto szettem 2 személlyel elég sokat járkálok de a tökeim bányják!
Jó lenne ha az SM más lenne kényelmesebb mert akkor beszerzek valahonnan egyet és azt pakolom fel rá!
Biztosan jó lesz és legközelebb megyek is, amúgy vártam hétfői Babodot, de gondolom elfáradtatok Majsán . Amúgy pont gumit megyek venni Bp-re, találtam egész jó áron itt az apróban és vasárnapra beszéltük meg az üzletkötést, meg egyúttal elintézek egy két régebbi dolgot is. Letöltöttem a manualokat az ftp-ről, ha kell kiírom cd-re, de még fent van szerveren.
Letöltötted az E service manual-t?
Tudod,hogy nem vagyok egy rendszergazda, de azért valahogy megkapom?
Ez igazán elszomorító. Pedig lábon megyünk az barátok közt is 200 km. Állat lesz.
De nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod.
Üdv!

Sajna vasárnap Bp-n leszek
Még néhány infó az összefoglalóval kapcsolatban:
- pénteken "csak" egy 15 perces brillirozást láthatunk, de ha minden jól megy megkapjuk a vágatlan anyagot. Legalább is a Rodeo Ride-osok ezt ígérték, és én hiszek nekik.
Még tartogatsz néhány meglepi képet?
Köszi a segítségeket, de asszem adok neki flexel úgy is 10 méteres lett már
kösz az infot.
Sziasztok fórum társak.

Ha nem csal az informátorom, akkor a DR-Z kupa összefoglalóját pénteken (04.17.) 21.45-kor láthatjuk a Sport 1 műsorán.
Ha fals az infó javítsatok ki.

Helles!
Ha minden jól megy vasárnap Somogybabod. Még hívlak ez ügyben.

DR-Z 74!

Köszi a képeket, tök jók lettek. A forráskúti ec-ről még ne született döntés, de mindenképpen kereslek benneteket.

Luyz!

Neked is írok, mert még megsértődsz.
Mondjuk így is le lehet venni.
A köszörülést meg tudod csinálni úgy, hogy kinézel magadnak egy szimpi szemet a láncon, valahol azon a rászen, ami épp a hátsó fogaskeréken van. A lánc oldalán elköszörülöd a nittelés, aztán szépen kiütöd a kis csapot a láncból.
Én is flexszelem, viszont utána már rakok be patentszemet
tudom ajánlani a milis korongot:)
Voltam ma veretni fasza volt!
Attól függ,ha ráérsz szeretsz szerelgetni akor ved ki a vilát ,vagy levágod a láncot
Skacok !
Mindjárt megőrülök a DRZ-men, még gyári lánc van. Hogy rakták fel ? És hogy vegyem le, ha nincs rajta patent szem ?