Sok sikert nekem má 2 éve meg van de ahogy meglett inkább off roadoltam ugyhogy nem is nagyon mociztam legálisan csak tábla nélkül ! MÁS szombat drz kupa ott leszek a nevezők közt !
A tanuló vezető... és hol a T betű holt van ? bagoly mondja verébnek ... sok sikert a vizsgához én holnap délután megyek vezetni kedden reggel pedig városi vizsga de legalább mostmár legális leszek fullra
ja meg akkar menni cross motorozni is nekem is kell lenni a családal de szeretnék hajtan is azért majd össze csörgönk és meg beszéljük hogy melyik nap is a jó ha keten lennénk véletlen max beálunk egy hosszú sor vegére egy motoros bandához
az a véleményem hogy inkább egy szart vegyél olcsón és te újjittasd fel,mert mondjuk én pont rábasztam Fel volt újjítva de nem szakszerelő csinálta és most megcsináltatom rendesen,közbe kiderült hogy szar a futómő,azt is meg kell néni,csinálni.Én inkább már nem mondok semmit,örülök hogy Kosatt jól járt legalább mert őt én dumáltam rá
nekem RM van, 1998-as, 250 e volt, de nagyon megszerettem, én azelőtt csak quadokkal jártam krosszpályákon, ezzel újra kellett tanulnom motorozni . Műszakilag az enyém teljesen felújított volt, jelenleg csak a benzint kell figyelnem és a hajtóműolajat. Elég erős, ha nyit a power még a 110 kg-os haverom alatt is kerékre áll 2-ben gázra.
Mi természetesen mehetünk!
Ma csak pihi, tegnap én is eléggé lezsibbadtam!
Ezt még csatolhatjuk Noozsid galériához!
Hajrá Noozsid!