Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia,milyen áttételed van?
Jó is volt, 280km a mai adag...
Sok sikert nekem má 2 éve meg van de ahogy meglett inkább off roadoltam ugyhogy nem is nagyon mociztam legálisan csak tábla nélkül ! MÁS szombat drz kupa ott leszek a nevezők közt !
csá,probáltam felnyomni,de hétvégén sokan töltenek fel így szar a server
ezt meg hogy csináltad? Kis paparazzi Jó volt jó brigád verődött össze!kicsit gyor volt a tempó mpost,de kifárasztott karcsi gépe is
Eddig milyen jogsid volt? ha meg szabad kérdeznem.
A tanuló vezető... és hol a T betű holt van ? bagoly mondja verébnek ... sok sikert a vizsgához én holnap délután megyek vezetni kedden reggel pedig városi vizsga de legalább mostmár legális leszek fullra
Ma is motoroztam! rutinpálya
na sikerült mester meg ragadt
ja meg akkar menni cross motorozni is nekem is kell lenni a családal de szeretnék hajtan is azért majd össze csörgönk és meg beszéljük hogy melyik nap is a jó ha keten lennénk véletlen max beálunk egy hosszú sor vegére egy motoros bandához
Egész hétvége családi program Kakukknak?
Mi természetesen mehetünk!
meg beszéljük kakukk nem jön mert családozik de mi hajthatunk de majd össze csörgünk
Jó kis túra volt, hétvégén újra nekivágunk!
a kakukkba ma állt a görcs én tegnap hazafele szenvedtem már alig ültem a paripámon ,ja még egy kicsit vissza fele is kellett füzni ki voltam
Nekem még tiszta redva!
Ma csak pihi, tegnap én is eléggé lezsibbadtam!
na kimosakotál ?én ma reggel haboztam a kis motorom
ez aztán a lesifoto
"Munka" útán édes a pihenés!
Ezt még csatolhatjuk Noozsid galériához!
ha ho kakukk-kakukk hol a többi , PL:saraz felvételek
Arra én is kíváncsi vagyok!
kösz ,és a saraz akciót mikor látom ,
Király a best of sorozat!
Hajrá Noozsid!
az a véleményem hogy inkább egy szart vegyél olcsón és te újjittasd fel,mert mondjuk én pont rábasztam Fel volt újjítva de nem szakszerelő csinálta és most megcsináltatom rendesen,közbe kiderült hogy szar a futómő,azt is meg kell néni,csinálni.Én inkább már nem mondok semmit,örülök hogy Kosatt jól járt legalább mert őt én dumáltam rá
nekem RM van, 1998-as, 250 e volt, de nagyon megszerettem, én azelőtt csak quadokkal jártam krosszpályákon, ezzel újra kellett tanulnom motorozni . Műszakilag az enyém teljesen felújított volt, jelenleg csak a benzint kell figyelnem és a hajtóműolajat. Elég erős, ha nyit a power még a 110 kg-os haverom alatt is kerékre áll 2-ben gázra.
Köszi mindenkinek gumiügyben, lehet rácsavarozok egy 160-ast jövő hétvégére