Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem muszáj utalgatni,akkor is 2-300+ a boríték,ha utánvételezve én előre kifizetem.
Persze!
Hali Trobee!
Érdeklődnék hogy nekem is jutna 1 db?
csörr meg visszahívlak!tel adatlap link
és is most fúvókáztam át
Véleményem szerint a fúró az csak azért kell hogy a vakdugót kilehessen szedni azzal a lemezcsavarral amit a szetthez adtak
De mivel nekem nem volt mit kifúrni nem foglalkoztam vele csak a fúvókát+a tűt raktam bele és kész
Megoldható az hogy küldesz nekem egy bankszámla számot és elutalom előre az árát postaköltséggel együtt és Te feladod egy pufókos borítékba ajánlott levélként?Mert igy a postaköltség csak 2-300Ft nem pedig 2000Ft mint utánvétnél!Erre még válaszolj és akkor küldöm a címem!
Vaaaaan!
Hallod!Van belőle több darab is?Vagy csak 1db van a Kakukk-nak?
Hello! Persze küldöm,csak a cím hiányzik!
Egy síkban van a gyári tárcsával.
Hali!
NEm tudom hogy néz ki egy dynojet csomag, de ha vkinek megmaradt belőle egy 150es fúvóka meg hozzá egy tű, én vevő lennék rá
Szia!
Úgy jó a 320-as hoz ha ugyan abban a síkban van mint a gyári tárcsa, csak a nyereg kerül hátrébb?Mert akkor engem is érdekelne!
szia,utánvét el tudod küldeni?
Megvan végre az adapter 320-ashoz!
6000 ft.
igen, az is van a csomagban
A két könyv elkelt!
Van még 2 db gyári Suzuki DRZ 400 SM kormányvég!
5000.-/pár!Fekete szinű!
Kaptál hozzá 1 lemezcsavart is nem?
de nem biztos (vagyis: "értem én, csak nem tudom")
nekem a kithez adtak egy kis fúrófejet is, úgy tudom valamelyik lyukat nagyobbítja, amin a levegő áramlik
Eladók!
persze ez nem biztos
Én úgy tudom jött úgy ki drz hogy le van dugózva a levegő állító csavar szerintem az ürge ezt a dugót veszi ki hogy lehessen tekergetni
Régebben volt erről szó itt a fórumon, azt hiszem g.gábor is megcsinálta ilyenre. Meg kell tőle kérdezni, hogy miért jobb
kinem találtam volna ! Biztos nagyon jó csak mire..
rugós
A vezérműláncnak a rügős előfeszítőjét kicseréli egy kézi állítósra!Ennek mi értelme van nem tom!