Nem fájt annyira. Futottam a motoromhoz hogy menjek tovább, fel se fogtam mi van... Aztán másztam be az árokba érte és akkor fogtam fel h nem mozog a kezem Aztán kaptam injekciót, utána semmi nem éreztem, sőt vicces volt minden
A motor (csodálkoztam rajta) megúszta. 1 új kormány és ennyi, persze idomok karcolódtak, mert betonra estem. 8napon túl gyógyuló súlyos sérülésekkel vitt be a mentő az ellátási lap szerint Kettétörtem az alkarom, a tenyerem szétvágta valami és a térdem is kapott... Annyira nem vészes, van aki már esett nagyobbat is de szépen bekezdtem
Lehete észnélkül bármivel és swarblee-val ( mainapig megvan) alakítottam érdekességeket odavertem úgy a földhöz magammal együtthogy a brúgótengely kitört tőből, a kasztnimeg mint a konzervesdoboz úgy összecsukódott , meg hanyattesés egy kerékből úgy pörögtt a saját tengelye körüla gép mint amikor a motoGP-el dobják a vasat Na szóval ha hülye az ember aki hülye bármivel ... de észnél kelllenni nagyon főleg egy nagymotornál...
jaja, de úgy voltam vele úgy megy ahogy húzom neki. Kisebbet nem akartam mert nagyobbra váltásra nem lenne pénzem. De megfizettem a tanulópénzt, vagy hogy mondják ezt...
Hát igen több mint vszínű mert ők azok akik elhiszik hogy tudnak motorozni aztán közbe mégse, tudok embert aki simsonról ült R1 re mainapig mankóval jár összetörte magát mint a ropit ... nem érte meg az a nagy lépcsőfok sztem ...
ez jó... Én meg olyat láttam nem hittem a szememnek a gyerek a rutinpályán húzza a robogónak mint egy vadállat aztán egyszercsak (kavicsos részen) húzott egy satu elsőt ... na azt látni kellett volna csattant a robszi a gyerek meg szájat akkorát mint egy ló . Ilyen alá kár motor.
Volt olyan gyerek... Ráült a motorra.. és már attól elromlott. Jó megcsinálták.. indult volna el elszakadt a kuplungbovden. jó kiscerélték. utána elszakadt a gázbovden. majd a gyerek fogta magát és hazament
jó hát ennyibelefér , meg látják azt az emberen hogy ült már gépen vagy csak ejött levizsgázni játszásiból me hú most menő a motor aztán motorozzunk...
De asszem megyek aludni... Hátha sikerül.. :D Na jóéjt mindenki, Holnap majd beszélünk Fórumon.
nemtok írni