Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne menni, de sajna nem érünk rá, az egész napos program lenne. Majd legközelebb!
holnap jöttök Monorra?
Szia,abban jobb hogy könnyebb,olcsóbb a szervizelése,sok bontott motyó van hozzá.,Rossz mert sűrün kell cserélni dugószettet mint pl:most kb 30ezer egy ilyen mutatvány olyan 40ránként elkel egy csere,de használattól függ,ez kb fél év.mire vagy még kiváncsi?
1-ora jó délelőtt van egy kis melom utána mehetnénk tegnap be inditotam menet kész
Mi lesz szegény malacokkal hajléktalanok lesznek? vagy kolbász lesz belölük?
mehetünk du. 1 óra körül Kecskeméti pálya? De lehet más is valami ötlet?
Disznó ól bontás.
Hát engem is kezd idegesíteni hogy nem lesz... De mivel csak jövő héten tudom menetkész állapotba hozni a tuktuk-ot így addigra pont megjön amikorra kell. Lesz vele egy jó napos munka De legalább kész lesz. De annak örülök hogy a tank kész lett
Mára valami program?
Azt a málháslovát nekije...
Az rendben is van,de tudnál mondani konkrét típust?Pl.Tescos X.Y;vagy Motorex X.Y stb...És gondolom 50%-50% arányban.Sajna még a gyári van benne,és valahol olvastam, hogy kétévente ajánlatos cserélni.Köszi a gyors választ!
S szervízkönyve szerint mindenképpen csak ethylene glycol alapú fagyxállót ajánl, és azt kell összekeverni desztillált vízzel.
köszönöm.
Hali!
Szeretném lecserélni a hűtőfolyadékot a mociban,de nem tudom milyen fajta lenne bele az ideális.Ha tudtok segíteni,azt megköszönném.Üdv.
E-mailedre küldtem, de nézd meg erre gondolsz-e...
HELP !
Valaki tud mutatni egy kapcsolási rajzot?
Elvesztem mint ÁBEL a rengetegben..
üdv : csaba
A CR-el kapcsolatban am mi a tapasztalatod? Miben jobb ill. miben rosszabb mint a DRZ?
Hát egy nap van hogy 2-őt is Múltkor pont előzés után kellett tartalékra rakni...
szia,ki tudsz motorozni egy tankot?
Az a nagy üa. tartály nagyon praktikus! Nálunk nem lehet ilyet kapni?
Köszi a tippet!
Én is beszéltem velük, és lehet nekem is majd 45fokos lesz a végén.
Mondjuk kicsit már kezd érzékenyen érinteni ez a beszerzés téma...
íí ezek nagyon durcák :P De az a tank az hatalmas :D
more DRZ-k a nagyvilágban