Hali! Én is pont most raktam be a Dynojet fúvókaszettet, és tegnap jött meg a K&N szűrő. A szűrőt még nem volt időm berakni. Most úgy állok, hogy a Dynojet bent van, és a 155-ös fúvókát raktam be, és kivágtam a légszűrőházon egy 8X8 cm-es nyílást. Még csak a gyári szűrővel próbáltam, így azt tapasztaltam, hogy alulról jobban ugrik. A hétvégén talán bent lesz a K&N is, és akkor megírom a tapasztalataimat. Ha esetleg neked is van valami szólj. Köszi. Ja és szétnézek fúvokaszettel kapcsolatban. Én 12000-ért vettem még annó, csak most került beszerelésre. http://www.youtube.com/watch?v... itt egy kis segítség a beszerelésről. Ha valami kérdésed van, csak nyugodtan. Ha tudok segítek. Üdv: Küri
Itt tudtak szerezni, de ők is talán Svájcból hozattak vmi utolsó darabot.
150/60-as hátsó nem volt sehol, az elsővel nem lett volna gond. Kb. 55-ből lett meg, amiben a szállítás is benne volt.
Szia!
Nagy nehezen találtam Continental ContiSportAttackot, így azt sikerült vennem, amit szerettem is volna.
Mindenfelől dicséretet hallok ezzel a gummával kapcsolatban, remélem én sem csalódok benne.
meg se merem mondani hogy valamien honda kart vettem 1500-ért de egyezik és ez a lényeg tök jó amugy olyan két ujas ,remélem ez nem törik olyan könnyen
csá,ez szombaton volt?sajnálhatod hogy nem jöttél!volt kint egy srác drz-vel ,hát azt tanítani kellene,krosszosokat megszégyenítette .De mi is jót mentünk!birta a drz a pályát
csumi sajna nem tudtam menni mert cigány kereket -tam motorostol ,igy elveszett a fék karom a hütövel kapcsolatba is igazad lett és bicegek is egy kicsit de azért nem volt rossz
Nekem régen az volt a szetten, DE! hidegen rémálom, melegen istencsászár.Összetettben egésszen jó gumi csak óvatosan.Én hiányoltam a dönthetőségét.Más gumival jobban tudtam döntögetni.
150/60-as hátsó nem volt sehol, az elsővel nem lett volna gond. Kb. 55-ből lett meg, amiben a szállítás is benne volt.
Van két gyári könyvem!Amit adnak a motorhoz!
Gyári Suzuki DRZ-E és DRZ 400 SM!
Ja és két gyári kormányvég SM-hez!
Ha kell vkinek szóljon!
Lehet hogy el is adnám.
Mibe kell?
E-S-SM?
üdv.BoB.
06-20-5-636-213
tehát menyiért lehetne kb?
Hol találtál és mennyié?
üdv.BoB.
Apropó van egy RUNNER-em eladó.Valakinek szaladgálós motornak?
Nagy nehezen találtam Continental ContiSportAttackot, így azt sikerült vennem, amit szerettem is volna.
Mindenfelől dicséretet hallok ezzel a gummával kapcsolatban, remélem én sem csalódok benne.
Ha szabad milyen gumát vettél és mennyiért?
Élveztem nagyon, viszont a hideg aszfalt a zsír új gummákkal nem volt a legjobb párosítás...