Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Én is pont most raktam be a Dynojet fúvókaszettet, és tegnap jött meg a K&N szűrő. A szűrőt még nem volt időm berakni. Most úgy állok, hogy a Dynojet bent van, és a 155-ös fúvókát raktam be, és kivágtam a légszűrőházon egy 8X8 cm-es nyílást. Még csak a gyári szűrővel próbáltam, így azt tapasztaltam, hogy alulról jobban ugrik. A hétvégén talán bent lesz a K&N is, és akkor megírom a tapasztalataimat. Ha esetleg neked is van valami szólj. Köszi. Ja és szétnézek fúvokaszettel kapcsolatban. Én 12000-ért vettem még annó, csak most került beszerelésre. http://www.youtube.com/watch?v... itt egy kis segítség a beszerelésről. Ha valami kérdésed van, csak nyugodtan. Ha tudok segítek. Üdv: Küri
Itt tudtak szerezni, de ők is talán Svájcból hozattak vmi utolsó darabot.
150/60-as hátsó nem volt sehol, az elsővel nem lett volna gond. Kb. 55-ből lett meg, amiben a szállítás is benne volt.
Üdv!

Van két gyári könyvem!Amit adnak a motorhoz!
Gyári Suzuki DRZ-E és DRZ 400 SM!
Ja és két gyári kormányvég SM-hez!
Ha kell vkinek szóljon!
Van fejidomom és lámpám is.
Lehet hogy el is adnám.
Mibe kell?
E-S-SM?
üdv.BoB.
06-20-5-636-213
Van aki 1.2 körül kínálja. Hát újat még tudsz venni 1.3-ért. Akkor meg inkább az új... Am meg minden motor annyit ér amennyiért el lehet adni.
hát ez a banki csőd mindenkit elvisz........................
tehát menyiért lehetne kb?
Hali.
Hol találtál és mennyié?
üdv.BoB.
Vagy 150et adnék érte (ne vedd komolyan)
Apropó van egy RUNNER-em eladó.Valakinek szaladgálós motornak?
Na mi a pálya? Apád eladja a DRZ-t?
Szia!
Nagy nehezen találtam Continental ContiSportAttackot, így azt sikerült vennem, amit szerettem is volna.
Mindenfelől dicséretet hallok ezzel a gummával kapcsolatban, remélem én sem csalódok benne.
Hello! Szerintetek menyiért lehetne eladni egy k8as drs-s et?van rajta plusz haspáncél hátsó doboz!
meg se merem mondani hogy valamien honda kart vettem 1500-ért de egyezik és ez a lényeg tök jó amugy olyan két ujas ,remélem ez nem törik olyan könnyen
üdv animation!
Ha szabad milyen gumát vettél és mennyiért?
nem vagy te olyan félős fékkart vettél már?asszem csak a gyári jó hozzá!4500ft
Hát mondhatom, már meghaltam volna, ha nem tudok menni.
Élveztem nagyon, viszont a hideg aszfalt a zsír új gummákkal nem volt a legjobb párosítás...
nem az csak a tartoja nem kell azt mindenkinek látni ,meg igy nem let piszkos
a végén nem fogok merni kimeni az én tudásomal de legalább jóleszek pálya bohócnak
látom most vittél rendszámot!
sajnálom is biztos jóvolt, legközelebb.szombaton véreztem el
csá,ez szombaton volt?sajnálhatod hogy nem jöttél!volt kint egy srác drz-vel ,hát azt tanítani kellene,krosszosokat megszégyenítette .De mi is jót mentünk!birta a drz a pályát
csumi sajna nem tudtam menni mert cigány kereket -tam motorostol ,igy elveszett a fék karom a hütövel kapcsolatba is igazad lett és bicegek is egy kicsit de azért nem volt rossz
Dunaföldváron van 1 KTM kereskedés ami versenyzőket indít a magyar bajnokságon. Ez nekik hazai pálya
Nem kérdés. Lazán bekértem az 1-es rajtszámot. Egyébként jól mondtad lelkesek vagyunk, de minden túlzás nélkül baromi kezdők .
Nekem régen az volt a szetten, DE! hidegen rémálom, melegen istencsászár.Összetettben egésszen jó gumi csak óvatosan.Én hiányoltam a dönthetőségét.Más gumival jobban tudtam döntögetni.