19 évesen jah...13 évesen kezdtem simsonnal ami már a sajátom volt.. 15-ért megvettem és16 évesen eladtam 65-ért eladtam... Akkor dolgoztam életemben először nyáron napi 10 órában cégnél. Akkor vettem egy aprilia RX 160-t. Egy év után eladtam azt is nyáron és akkor vettem egy 350-s Gilerát. Akkor már apumnál dolgoztam nyáron napi 14 órába na napon traktoroztam" Majd azóta így megy állandóan csak amikor a suliból hazaérek akkor nem tanulok hanem megyek dolgozni hogy legyen pénzem csinálgatni meg fenntartani. Szal 19 évesen de megdolgoztam érte. 5 évesen már ifát vezettem egyedül XD és ne legyek kemény
Na igen mondjuk at a jobb ha megdolgozik érte és tudja hogy nekli mennyi munkába kerül 1 valami és nem úgy kapja. Am nekem a motorba nem szálltak bele semennyivel. Csak az átíratásba 25-el.
Na igen... ez a bosszantó vagyis nem is annyira, ha nem amikor egyes emberek látják hogy motorozok meghogy milyen motoromvan és akkor jönnek a szövegel így kulák úgykulák... na akkor tudnám pofánvágni úgy kajakra aztán közbe meg a kocsmába tölti fél életét, meg a f.szát veri egész nap, ha tudná mit rak le az ember egyes dolgokért ...
hihi... Épp mondtam egy srácnak hogy mennyit dolgoztam érte meg minden... Erre ő mondja... "én is sokat rinyáltam érte. 4 év rinyálás után anyámék vettek egy land rover terepjáró 3 millióért" Mondom anyád de jól megy valakinek..
Hát igen a legjobb dolog vagyis érzés amikor vmire vágysz dolgozol-dolgozol és egyszer eljutsz odahogy megvalósíthatod, csak sajnos nem mindenkinél így megyez ... " nekem ez kell " és már alá is rakták
Kimondottan sztem sem... túl világos az egész motor... a sárgák legalábbis a fekete kerék az sokat dob rajta nem csak sm szettben hanem az enduro kerekek fekete ráffal is
Hát igen a polírozás az egy rémálom... én 2 pár felnit már fölpolíroztam igaz az első párnál azt mondtam hogy soha többet..., aztán jött a másik is de mostmár télleg azt modnom hogy SOHA
Na igen mondjuk at a jobb ha megdolgozik érte és tudja hogy nekli mennyi munkába kerül 1 valami és nem úgy kapja. Am nekem a motorba nem szálltak bele semennyivel. Csak az átíratásba 25-el.