Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

19 évesen jah...13 évesen kezdtem simsonnal ami már a sajátom volt.. 15-ért megvettem és16 évesen eladtam 65-ért eladtam... Akkor dolgoztam életemben először nyáron napi 10 órában cégnél. Akkor vettem egy aprilia RX 160-t. Egy év után eladtam azt is nyáron és akkor vettem egy 350-s Gilerát. Akkor már apumnál dolgoztam nyáron napi 14 órába na napon traktoroztam" Majd azóta így megy állandóan csak amikor a suliból hazaérek akkor nem tanulok hanem megyek dolgozni hogy legyen pénzem csinálgatni meg fenntartani. Szal 19 évesen de megdolgoztam érte. 5 évesen már ifát vezettem egyedül XD és ne legyek kemény
Na igen mondjuk at a jobb ha megdolgozik érte és tudja hogy nekli mennyi munkába kerül 1 valami és nem úgy kapja. Am nekem a motorba nem szálltak bele semennyivel. Csak az átíratásba 25-el.
Ez sajnos így van. Tapasztaltam már ezt én is...
Ez nem panaszkodás csak szúrja az ember szemét ... De nem kellene foglalkozni velük csak az a baj nem lehet nem észrevenni...
Na igen... ez a bosszantó vagyis nem is annyira, ha nem amikor egyes emberek látják hogy motorozok meghogy milyen motoromvan és akkor jönnek a szövegel így kulák úgykulák... na akkor tudnám pofánvágni úgy kajakra aztán közbe meg a kocsmába tölti fél életét, meg a f.szát veri egész nap, ha tudná mit rak le az ember egyes dolgokért ...
Am meg ne panaszkodj... 19 évesen DRZ-d van
ja és az ilyenekből lesznek a kamikázék... Mert neki úgyis elintézik meg őt nem érdekli.. meg minden...
Ilyet én is ismerek és még csak nem is örül az "ajándékának".
hihi... Épp mondtam egy srácnak hogy mennyit dolgoztam érte meg minden... Erre ő mondja... "én is sokat rinyáltam érte. 4 év rinyálás után anyámék vettek egy land rover terepjáró 3 millióért" Mondom anyád de jól megy valakinek..
Hát igen a legjobb dolog vagyis érzés amikor vmire vágysz dolgozol-dolgozol és egyszer eljutsz odahogy megvalósíthatod, csak sajnos nem mindenkinél így megyez ... " nekem ez kell " és már alá is rakták
Hát én is megdolgoztam érte. Régi álmom vált valóra... Meg hát nem is csalódtam benne.
2 év alatt azért összehoztam
tökéletestől messze áll... De erre tellett...
Szerintünkmeg úgy jó nem is jó inkább tökéletes
Mondjuk nekem alapból sötét a gép ezért állna jobban sztem alá a fényes felni... De ez az én véleményem..
Kimondottan sztem sem... túl világos az egész motor... a sárgák legalábbis a fekete kerék az sokat dob rajta nem csak sm szettben hanem az enduro kerekek fekete ráffal is
Jolvan... Akkor így marad..
A DRZ nek amúgy sem állnának jól a krómhatású felnik (szerintem)
Hát szerintem is
nehoyg fölpolírozd én meg pláne nem vállalom el , amúgy meg a fekete ráf sokkal babább mint a fényes legalábbisnekem jobban gyerebe
gyorsabb prsze de alákell dolgozni kézzelis különben enm ér semmit a polírozás
Jah meg egy fúrógép sem árt, meg persze legyen 220 a közelbe.
Hát nekem is fel kellene polírozni a felniket :D Sokkal szebb lenne. bevállalnád?
Filckorong + polírpaszta, azért úgy gyorsabb nem? Legalább is nem olyan fárasztó mint kézzel...
Hát igen a polírozás az egy rémálom... én 2 pár felnit már fölpolíroztam igaz az első párnál azt mondtam hogy soha többet..., aztán jött a másik is de mostmár télleg azt modnom hogy SOHA
na majd akkor kipróbálom hogy simára lecsiszolom és bekenegetem :D Amúgy mindegy hogy milyen olajjal kenem be?