Ahogy ígértem mesélek. ( már ha érdekel valakit )
Dunaföldvár, enduro-cross edző futam. 3 kategória: hobby 1x fél óra, amatőr és profi 2x 1óra.
Úgy gondoltuk a 3000 ft-ért talán kevés a 30 perc ezért az amtőrbe neveztünk. Itt jegyezném meg, hogy már a felvezető kör végén beláttuk: sok lesz ez nekünk. Mindegy lesz ami lesz go. A második rácsodálkozás akkor jött amikor rájöttünk, hogy a profikkal egy időben leszünk a pályán. Ezek a srácok az országos bajnokságban nyomják, VÉGÜNK. De ne szarjunk be induljunk.
Biztosan meg van az aszfalt élménye is de nem hiszem, hogy ezt lehetne überelni. Brutális nagy élmény. A pálya homokos, az ugratók barátiak, az endurós rész k-jó.........Egyszóval baszott jó hangulat hihetetlen nagy élmény.
Képeket itt aláltok: http://www.bujocska.hu/galeria...
rakhatnál fel képet a légszűrő idomról h milyen lett! mennyit kértek a K&N szűrőért? kipuf milyen van neked?
cs azért kérdezek ennyit, mert én is ki akarom vágni az idomot, de ezek szerint addig nem érdemes ameddig nincs meg a fúvóka szett...
Na üdv Mindenkinek. Végre sikrült nekemis ma kiterelni a vasat a garázsbol.Délelőtt kivágtam a légszürö idomot, minden fasza jolis néz ki (sztem) Fasza hangja is lett a K&N nel .Ez idáig kurvajó! ,csak mikor elkezdtem adni neki az érzést ÚÚÚGY MEGFULLADT mint a szar! Ragaszthattam be belülröl .Muszáj vennem mostmá fúvókát el kell mennem összehangolni mert ez igy mostmár vicc. Ha valaki tud olcson, vagy ajánlani valami helyet hogy hol vegyek , azt megköszönöm. Tanulságként irtam le a sztorit ne essetek ebbe a hibába mert atom ciki.
Sziasztok.Úgy néz ki, hogy eladtam Dr. Zé-t.Egy a probléma.A vevőnek kellene hozzá fejidom.Nincs valakinek egy belevaló lámpája?Csak lámpa kell a műanyag fejidom megvan.
Hali !
Megvannak a videók, nem valami nagy cucc, mert ez az első kis amatőr vidink
7 db kis videó van atlagosan 3 perc
ha külön-kölün felteszem nem fognak megkövezni érte ?
ááááááá Épp hogy múlt héten kész lett a tank... Hétvégén remélem hogy össze tudom rakni és már csak egy első fék adapter hiányzik majd. utána elkenem a száját :D :P
Am neked mi lett a tankkal?
Mi van skacok?
Elég jól alszik a FÓRUM.
Tuti tegnap mindenki kente mi?
Én is adtam a szecskének mentem 120km-tert.
Üdv.Csak óvatossan!
Drz legyen veletek!
Nem íratkoztam fel vagyis én nem tudok róla
17 éves vagyok és nemhiszem, hogy eltudnék menni jogsi nélkül bárhova is :S
De jövőre leteszem az Akorl.-tat és mehetek :D
/REMÉLEM/
Jó estét kívánok !
Ma szép időnk volt ezért a haverokkal kimentünk motorozni és csináltunk egy vidit amin én is rajta vagyok (drz-vel).
Ha gondoljátok majd csekkoljátok le.
Holnap a délutáni órákban felteszem.
aztán fasza gurulást a szezonra
dönts a gumi széléig
A DRZ kupát megmár várom nem kicsit
Dunaföldvár, enduro-cross edző futam. 3 kategória: hobby 1x fél óra, amatőr és profi 2x 1óra.
Úgy gondoltuk a 3000 ft-ért talán kevés a 30 perc ezért az amtőrbe neveztünk. Itt jegyezném meg, hogy már a felvezető kör végén beláttuk: sok lesz ez nekünk. Mindegy lesz ami lesz go. A második rácsodálkozás akkor jött amikor rájöttünk, hogy a profikkal egy időben leszünk a pályán. Ezek a srácok az országos bajnokságban nyomják, VÉGÜNK. De ne szarjunk be induljunk.
Biztosan meg van az aszfalt élménye is de nem hiszem, hogy ezt lehetne überelni. Brutális nagy élmény. A pálya homokos, az ugratók barátiak, az endurós rész k-jó.........Egyszóval baszott jó hangulat hihetetlen nagy élmény.
Képeket itt aláltok:
http://www.bujocska.hu/galeria...
Próbálta valaki SM-en hátul a Pilot Powert?
Mert mégiscsak egy versenypacsker, én meg azért tolom utcán is
apriliamate még él Ma beszéltem vele.
cs azért kérdezek ennyit, mert én is ki akarom vágni az idomot, de ezek szerint addig nem érdemes ameddig nincs meg a fúvóka szett...
Ádám esteleg neked?Úgy emlékszem, mintha neked lett vna....
Megvannak a videók, nem valami nagy cucc, mert ez az első kis amatőr vidink
7 db kis videó van atlagosan 3 perc
ha külön-kölün felteszem nem fognak megkövezni érte ?
Am neked mi lett a tankkal?
Elég jól alszik a FÓRUM.
Tuti tegnap mindenki kente mi?
Én is adtam a szecskének mentem 120km-tert.
Üdv.Csak óvatossan!
Drz legyen veletek!
Beszarás volt a hétvége. Indultunk a Dunaföldvári enduró-cross nyílt edzésén. Később mesélek. Még mindíg fülig ér a szám.
Animation!
Láttalak a hétvégén, milyen érzés ujra nyeregben?
Kicsit ügyesek
Akkor leveszlek, mert a neved szerepelt a listán...
17 éves vagyok és nemhiszem, hogy eltudnék menni jogsi nélkül bárhova is :S
De jövőre leteszem az Akorl.-tat és mehetek :D
/REMÉLEM/
Ma szép időnk volt ezért a haverokkal kimentünk motorozni és csináltunk egy vidit amin én is rajta vagyok (drz-vel).
Ha gondoljátok majd csekkoljátok le.
Holnap a délutáni órákban felteszem.
Minden tuti lett, érezni lehet a változást, és semmi ledadogás, vagy rángatás nem volt hazafele sem...