Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy visszaolvastam, nincs jó vélemény orimotoról
csá nincsmit
aztán fasza gurulást a szezonra
dönts a gumi széléig
hú az annya biztos baró lehetett de ahogy a képeket elnézem a motorok 99 %-a csak KTM ...

A DRZ kupát megmár várom nem kicsit
képeken rajta vagy valahol,hányas rajtszámmal indultál? Reméljük, hogy találkozunk a DRZ kupán,ha ilyen lelkes vagy.
Sziasztok, eladÓ a motorom És dr 250 vagy 350 Érdekelne mert most adom el a dt-m akkor azt vennÉk, de vagy ha valakit itt Érdekel csere? Írjatok.
Ahogy ígértem mesélek. ( már ha érdekel valakit )
Dunaföldvár, enduro-cross edző futam. 3 kategória: hobby 1x fél óra, amatőr és profi 2x 1óra.
Úgy gondoltuk a 3000 ft-ért talán kevés a 30 perc ezért az amtőrbe neveztünk. Itt jegyezném meg, hogy már a felvezető kör végén beláttuk: sok lesz ez nekünk. Mindegy lesz ami lesz go. A második rácsodálkozás akkor jött amikor rájöttünk, hogy a profikkal egy időben leszünk a pályán. Ezek a srácok az országos bajnokságban nyomják, VÉGÜNK. De ne szarjunk be induljunk.
Biztosan meg van az aszfalt élménye is de nem hiszem, hogy ezt lehetne überelni. Brutális nagy élmény. A pálya homokos, az ugratók barátiak, az endurós rész k-jó.........Egyszóval baszott jó hangulat hihetetlen nagy élmény.
Képeket itt aláltok:
http://www.bujocska.hu/galeria...
Halihóóó

Próbálta valaki SM-en hátul a Pilot Powert?
Mert mégiscsak egy versenypacsker, én meg azért tolom utcán is
Hali Naneee!
apriliamate még él Ma beszéltem vele.
rakhatnál fel képet a légszűrő idomról h milyen lett! mennyit kértek a K&N szűrőért? kipuf milyen van neked?
cs azért kérdezek ennyit, mert én is ki akarom vágni az idomot, de ezek szerint addig nem érdemes ameddig nincs meg a fúvóka szett...
apriliamate! Élszmég? Elvagy veszve. Remélem nem törted össze magad!
Na üdv Mindenkinek. Végre sikrült nekemis ma kiterelni a vasat a garázsbol.Délelőtt kivágtam a légszürö idomot, minden fasza jolis néz ki (sztem) Fasza hangja is lett a K&N nel .Ez idáig kurvajó! ,csak mikor elkezdtem adni neki az érzést ÚÚÚGY MEGFULLADT mint a szar! Ragaszthattam be belülröl .Muszáj vennem mostmá fúvókát el kell mennem összehangolni mert ez igy mostmár vicc. Ha valaki tud olcson, vagy ajánlani valami helyet hogy hol vegyek , azt megköszönöm. Tanulságként irtam le a sztorit ne essetek ebbe a hibába mert atom ciki.
kérdezd Orimotot,neki szoktak lenni cuccai.Pár lappal vissza kint van a száma.
Szval, hogy ha valakinek van akkor szóljon már izibe légyszí.
Ádám esteleg neked?Úgy emlékszem, mintha neked lett vna....
Sziasztok.Úgy néz ki, hogy eladtam Dr. Zé-t.Egy a probléma.A vevőnek kellene hozzá fejidom.Nincs valakinek egy belevaló lámpája?Csak lámpa kell a műanyag fejidom megvan.
Hali !
Megvannak a videók, nem valami nagy cucc, mert ez az első kis amatőr vidink
7 db kis videó van atlagosan 3 perc
ha külön-kölün felteszem nem fognak megkövezni érte ?
eladó a motorom vagy cserélhető dr 250 vagy 350 -re
ááááááá Épp hogy múlt héten kész lett a tank... Hétvégén remélem hogy össze tudom rakni és már csak egy első fék adapter hiányzik majd. utána elkenem a száját :D :P
Am neked mi lett a tankkal?
Mi van skacok?
Elég jól alszik a FÓRUM.
Tuti tegnap mindenki kente mi?
Én is adtam a szecskének mentem 120km-tert.
Üdv.Csak óvatossan!
Drz legyen veletek!
Szeva Mindenkinek.

Beszarás volt a hétvége. Indultunk a Dunaföldvári enduró-cross nyílt edzésén. Később mesélek. Még mindíg fülig ér a szám.

Animation!

Láttalak a hétvégén, milyen érzés ujra nyeregben?
Hajrá!
Akkor leveszlek, mert a neved szerepelt a listán...
Nem íratkoztam fel vagyis én nem tudok róla
17 éves vagyok és nemhiszem, hogy eltudnék menni jogsi nélkül bárhova is :S
De jövőre leteszem az Akorl.-tat és mehetek :D
/REMÉLEM/
Petya, feliratkoztál a találkozós listánkra, viszont még nem töltötted ki az adataiddal...
Jó estét kívánok !
Ma szép időnk volt ezért a haverokkal kimentünk motorozni és csináltunk egy vidit amin én is rajta vagyok (drz-vel).
Ha gondoljátok majd csekkoljátok le.
Holnap a délutáni órákban felteszem.
Köszi kelethagod még1szer!
Minden tuti lett, érezni lehet a változást, és semmi ledadogás, vagy rángatás nem volt hazafele sem...