Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen mind a kettőtöknek Életet mentettetek.
Van ez meg ez is, de asszem g.gábor tett fel saját képeket régebben.
Hali!
Valaki tudna segíteni? Régen itt a fórumra valakit tett fel képet a szétszedett gyújtásrészről a csavarok miatt. Ha valaki meg tudna vele dobni az megköszönném!
SUZUKI DRZ SUPERMOTO SZETTEK ELADOK!
komplet szettek:felni+gumi+féktárcsák+lánckerék=85eft
érd
:306228986
Nah, ma a szar is megállt bennem Az egész ott kezdődött, h már tavaly elkeztem pár szimeringnek a cseréjét, köztük a váltókar tengélyénél lévőt is, és ezért leszedtem az ott lévő alátétet és zégert amik eltakarják a szimeginget, és megakadályozzák, h a tengely beljebb csússzon a blokkba. (Egyébként a szimeringeket meg pár kisebb alkatrészt már 1 hónapja megrendeltem, de még mindig nincsenek meg! És már megint én voltam a hülye, h nem az aunerbe mentem, ott valszeg a srác a szekrényből kiszedte volna a cuccokat és kész...)
Ma viszont gondoltam kiviszem kicsit a motort levegőzni. Felraktam a váltókart, de persze a zégert nem raktam vissza, így a tengely belejebb ment a blokkba és nem lehett váltani. Egszerűan a blokkban szétugorhatott vmi, lehetett is érezni. Nah mondom fasza, lehet széthúzni a blokkot. Meg gondoltam ennél már nem lehet rosszabb, úgyhogy buzeráltam még egy kicsit, és akkor teljesen szétakadt az egész . Lehetett érezni, h belül a tengelyen már semmi nincs, csak úgy lógott magatehetetlenül a váltókarral együtt . Itt már biztos voltam, h a spórolt pénzem egy szerelő zsebében fog landolni. Akkor már tök mindegy volt, ezért elkezdtem még erősebben játszani vele, és én sem tudodm, hogy hogyan, de visszaugrott minden, vette az összes sebességet . Gyorsan vissza is tettem az alátétet meg a zégert. Kb enyi Csak goldoltam leírom, nehogy más is akkor hülye legyen mint én...
Sziasztok!
Mi a véleményetek a 16.5"-os supermoto első kerékről?
Lehet rá nagy nehezen gumit találni?Vagy inkább cseréljem el egy 17"-os ra?
Jó reggelt mindenkinek! Indul a munka
Jhonny eladó az sm szetted?
jóéjt
Na azt nem mondtam hogy el is találom
Az igaz, meglátjuk mi lesz belőle:) Na én léptem Jó8
Hát amennyi fokozat van. Ahhoz nagyon profinak kellene lenni, hogy mindig eltaláljad az optimális beállítást.
Én nem crossozok, csak endúróra kellene
Teló az érdekes dolog ahány helyen motorozol majdnem annyi beállítás lehetne használni crosspálya, endurozás stb... legalábbis nekem ami pályán jó az máshol nem
Amihez hozzáérek elromlik, inkább viszem olyanhoz aki vágja... Telókat is beállíttatom vele frankóra
óó pedig az se bonyolult dolog sőt
Hasonló módszerrel, csak másik csavarhoz fogattam mert más kapcsolóm van. Most a csavarokat ragasztom be, illetve viszem szerelőhöz hogy csinálja meg, én nem nyulok ilyenekhez
jaaa nincs mit szívesen segítek ha tudok akármiben, oda raktad a kapcsolót ahova én is?
Jaa amúgy kész a féklámpa köszönöm a segítséget
hát egy kis időre szabira küldi az embert az biztos ...
Nem tekintem annyira vészesnek a törést, az nagyon rossz benne hogy nagyon sok idő amíg helyrejön
Hú ez a kéz nemmozgás vááá rossz belegondolni
nekem még semmi, nem tört szerencsére ... de bízok legjobbakba ezentúl is
jó8
Az volt, régi aszfalt kőfelhordással... Azon csúszott meg a bütykösgumi 110-120nál. Valszeg az vágta fel a tenyeremet is
jóéjt

csákány