Figyelem:
Rajtszámok, színes dekormatricák, méretpontosan, akár utánvéttel is.
Matricák legyártása egyedi elképzelések alapján.
Akit érdekel keressen, és megbeszéljük a részleteket.
Hú neis mond múlthét vasárnap én is gurultam egyet akkor, nagyon jó idő volt mintha zsákból engedték volna a motrosokat, kis terep után kanyartam egyet városba is crossgumi hadszokja , mondjuk már úgyis kuka érett...
Hát igen... Azt hittem sírva is fakadok mikor látom a városban nyomatják az sm-kel meg a gyorsaságikkal. Úgy volt hogy 1-t leütök és elhajtok a motorral.
csumi nem mert mindenkinek volt valami hasfájása
csak egy kicsit oldalaztam juntival ,remélem jövö héten jobb idö lesz és összehozunk egy jó kis turát és jössz te is
okés köszi! Csak azért kérdezem ilyen sűrűn ,mert korábban elhangzot t március 22 vagy 29 talán és az nincs túl messze ilyen későn közölnék a dolgokat vagy nem is lesz talán, de akkor lesz ...
Szerintem érdemes inkább ha egy E-tipusut alakitasz utcaira (index ,féklámpa, stb )nekem pl nem rég sikerült . De a használtauton most is van fen egy szép , az hiszem cegléden van és olyan 775000- ér árulják igy képen elég jónak tünik
csak vélemény
Biztos megjön mostmár neked is.
Én sem hittem el, amikor csütön mondta, hogy most adta fel, és másnap meg fogom kapni! De így lett...
Viszont arra készülj, hogy nem egyszerű feltenni...
Rajtszámok, színes dekormatricák, méretpontosan, akár utánvéttel is.
Matricák legyártása egyedi elképzelések alapján.
Akit érdekel keressen, és megbeszéljük a részleteket.
Ide csak végeleges kész állapotában szeretném kitenni...
A mostani kicsit komolyabb lett...
Én is gondolkoztam rajta csak kékből.
csak egy kicsit oldalaztam juntival ,remélem jövö héten jobb idö lesz és összehozunk egy jó kis turát és jössz te is
csak vélemény
Én sem hittem el, amikor csütön mondta, hogy most adta fel, és másnap meg fogom kapni! De így lett...
Viszont arra készülj, hogy nem egyszerű feltenni...