Mi úgy beszéltük, hogy egy bizonyos méretnél már felesleges nagyobbat tenni, mert max többet fog enni, de nem fog már jobban menni!
Ennyi erővel akkor nem is kéne bele, egy az egyben fojna át az anyag, na meg a takaróidom sem kellene, és felszállnál, annyire menne...
Na mivan skacok mindenki Dynojetezik? Elinditottam a lavinát Máté bazzeg már nálunk esik az eső, meg tegnap gyógyultam meg . Hogy őszinte legyek 20 fok alatt nemindulok útnak hozzád mert azért messzire laksz,de megyeeeeek. Gyárilag mekkora fúvóka van az sm-ben? Motorstylingnál találtam legolcsóbban 17ért dynót. Ha a pénztárcais úgyakarja jövöhéten megveszem,aztán már csak a beszerelés van.
Szia!
Nekem a hétvégén tettünk bele kelethagod-dal 150-es fúvókát...
Ezzel tuti lett, annyi, hogy az enyémben még a gyári szűrő van, viszont minden más megvan, amit felsoroltál!
A légyszűrőházon a "lyuk" nem egészen 3x3lett, valamivel talán kisebb.
Sziasztok szerintetek a 160-as fúvókával hogy menne a drz (sm) ?
Légszűrőház nyitva van szűrőcsere volt ja és kipuff rendszer csere is+volt
Volt már valakinek ekkora benne ?
Mi a tapasztalat mekkorával a tuti ?
Hali! A 155-ös fúvókát a dynojet fúvokakészlethez tartozó leírás alapján választottam. Ezt ajánlják a K&N szűrőhöz, de van egy 160-as is a készletben. A gumival kapcsolatban pedig, nekem 160/60-as van hátul. Pont befér. Most nem tudok nagyon írni, mert melózok, de ha kérdésed van, akkor este fent leszek itt. Üdv.
Hali küri! Tegyél már fel légyszi képet a mocódról! Tuti hogy kurva hülyeségt kérdezek,de mekkora volt a gyári fúvóka és hogy találomra dobtátok bele a 155-öst,vagy azt mi alapján lehet kitalálni?Meg kipu rendszeredvan? vagy csak dob?
ja és indulok is