Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

manual
Tipp: automata lancfeszito csereje mauanlisra?
Köszi ezt már láttam párszor.De mit fúr a csávó 7:15-vagy 45nél?
ja meg nézzétek meg ez mi? Ez még nem volt fent.Nem nagyon értem mert angolul sajna nemtudok. http://www.youtube.com/user/rb...
Máté bazeg nekem kibaszott messzire van kunmadaras, de ha télleg fasza időlessz akkor bizok benne hogy sikerül elmennem.
Hali mindenki! Kurvára kivagyok. Rendszer + légszürövel nembirtam lenyomni a gyári uj sm-et. sőt. Az enyém mondjuk nyomatékosabb,de nem erősebb.Lehet azért mert begyöngült benyanélkül? Vagy szar a motorom? Nagyon kéne mostmár bele a fúvóka.
Add meg az msn cimed és felveszlek!
Jó reggelt! Bocs Naneee, hogy nem jöttem fel este, de kicsit elszüttyögtem az időt
köszi
jóó reggelt mindenkinek
Látom itt is ezekről a fuvokákról beszéltek.
Érdekelne 1-2 dolog hogy mit is csinál pontosan hogy érdemes beszerelni,mennyibe van,ki tudja berakni meg ezek.
előre is köszönöm
üdv Dave
hmmm....
Ez érdekes, 23h után léptem ki én is, addig folyamatosan fent voltam!
Fent voltam msn-n mostanáig de nem léptél be....jolnap egésznap msn-n megtalálsz!
Az igen
Érezhető az a 40 ccm?
Van aki azt mondja vez tengelyt érdemes beletenni az sokat dob én is gondolkoztam a a nagyobb hengeren de 4000km van a mociban még nem kéne +bontani
az LTZ-be én beleraktam a 160-ast + légszűrő + 440-es henger + sportdob, és 400 méteren lehagytam a haverom a gyári LTR-rel
Köszönöm a tanácsokat fúvóka ügyben

Hát megnézem a 160-ast +lehet kinyitom még az oldalidomot is hátha bir még 1 kicsit több levegőt zabálni az ugysem árt terepen ugysem használom
Nekem gyárilag 142.5 folt benne.
DRZ SM gyári cuccok eladók!
Megtörtént...
Vegyél fel Msn-re!
kispohi@vipmail.hu
Van még egy DRZ-S-s könyv mg gyári SM kormányvég ha kell vkinek!
keresd meg bakonymotort, de már van az universalmotornál is
most nem , mert nem annál a gépemnél vagyok, erre nem akarom telepíteni
DR-Z Idom szett et vásárolnék!
Olasz Norbert

06-70-326-18-45

norbi.olasz@freemail.hu
Msn-re tudsz jönni?
ok. a címet azért küldjem?
Holnap hívlak, mert lett egy kis változás!
nekem az LTZ-ben 160-as van