Először drótkorong (gyorsabb). Utána meg lehet csiszolni 300-400-as ,utána meg finomabb vízpapírral (1000-es körüli). Ha fel akarod polírozni akkor szükség lesz (2500-as ra is). Előre szólok hogy nem egyszerű meló
ilyen is létezik igen, mondjuk az LTZ-ken gyárilag nincs is festve könyök és full jól mutat sztem sőt szebb mint ez a kályha fekete (már ameddig fekete marad)
1500 C? Olyanról még nem is hallottam... Am ha kipolírozod, átkened olajjal és az ráég, nem fog rozsdásodni csak nagyon sokára Festéssel már én is sokat próbálkoztam rengeteg 4T motoron, de egyiken sem volt tartós. 2T-nél más a helyzet, mert ott a rezonátor miatt nagyobb a hőelvonás...
ahha... Hát köszönöm. Nem tudom hogy mit csináljak vele mert ez így nekem nem tetszik.... De elméletileg van olyan hőálló festék ami 1400-1500 Fokig bírja... Elméletileg...
Teljesen igazad van, én pont ma "égettem" le róla a festést...
Most indítottam el először, miután lefestettem (3 réteg) a könyököt, és hát kb 3perc alatt le is égett róla.
Szürke színe lett, hasonló, mintha nem is csináltam volna semmit.
Ez amúgy egy hóálló fekete spray festék volt, elvileg 600fokig bírná
Üdv!
Milyen csavarrögzítőt ajánlanátok nekem a 6 db csavar beragasztásához? Loctite..? Úgy volt hogy este elkezdem csinálni a mocit, de egy 2 kg-s vaskampó 3m-ről leesett és fejbek*rt. Úgyhogy majd jövőhéten
Hali én megkérdeztem a fagyállót mielőtt lecseréltem és aztmondták mind1 mien csak alu hűtőbe való legyen,és legalább -50es mert felesbe kell keverni desztvízzel. onnantól kezdve mind1 hogy tescós vagy motul mind a kettőnek ugyan az a szerepe és ebbe nem kopnak alkatrészek hogy olyan rohadt nagy hangsúlyt keljen rá fektetni. A leeresztőcsavar az vicces! Engem telibevert
Most indítottam el először, miután lefestettem (3 réteg) a könyököt, és hát kb 3perc alatt le is égett róla.
Szürke színe lett, hasonló, mintha nem is csináltam volna semmit.
Ez amúgy egy hóálló fekete spray festék volt, elvileg 600fokig bírná
csavarrögzítőt Loctiteot, a kipuffra meg a hőálló fekete viszonylag jól bírja.
Milyen csavarrögzítőt ajánlanátok nekem a 6 db csavar beragasztásához? Loctite..? Úgy volt hogy este elkezdem csinálni a mocit, de egy 2 kg-s vaskampó 3m-ről leesett és fejbek*rt. Úgyhogy majd jövőhéten
Dr 650 első telóba véletlen nem tudja valaki, hogy mennyi olaj kell?