Hát jah... DE hiába mondom hogy én mióta gépelek... Jó nem mondom hogy tudok motorozni mert van még mit tanulnom.De a vizsgán is mondta a biztos hogy ahhpz képest hogy 1x átmentem a stoptáblán ahhoz képest jó voltam. És ezért is engedett át.
Ezek a jogsi dolgok mind a pénzről szólnak... Sokan mondják hogy nem úgy van mer akinek nagy jogsija van az tapasztaltabb és azért ülhet nagyobb gépre, ja csak azt nem mondják hogy ugyan úgy törik zúzzák magukat mint akinek nincs jogsija, vagyis inkább több balesetet okoznak... A jogsi csak egy papír tapasztalatot nem adnak vele sajnos
ja meg a másik egyik jóember nálzunk A1 es jogsival vezeti az 530 EXC-t és a rendőr annyitmondottneki további jó utat, ja és hozzáteszem azért állította megmert úgyment kia városból hoyg vagy 2 km-t keréken 100 as tempóval, de vasúti átjárón is ment keresztül szóval miről beszélünk... megtudnék még 1-2 dolgok mesélni ...
háát
ennyi erővel egy 17 éves csajnak hogy lehet 250-s zxr-je? Milyen jogsija van rá? Am volt hogy a csávót megfogták 750-s gsxr-el és a1-s jogsija volt. Csak annyit mondtak neki hogy rakja le a korlátlant
Sok mindent nem jelent egyébként a rendőrök 90 % lesem szarja sőt...
haverom 250 es hornettal járt megállították mégnemis a környéken A1 es jogsija van és lesem szarták pedig a 11kWnak meg a 125 ccm nek híre sem volt a forgalmiban
Volt RM em igen hát az egy crossmotor ami nem rossz dolog mármint a crossozás csak hát a több célúságra kellett törekednem egyelőre hogy eltudjak jutni bárhová bujkálás nélkül... De hozzá teszem hogy a jövőben tervezem hogy lesz még RM 125 ösöm egyszerűen jóféle
jha.... Na de hiába van DRZ-m attól ugyanolyan ember valaki.. Nem motorfüggő.. Johnny ha jobb idő lesz akkor összefuthatnánk valahol. Ha 1x össze tudnám majd rakni a gépet. :D Meg ha jobb idő lenne.
Na vmi ilyesmi az én eddigi pályafutásom is csak pepitába én 14 évesen veten egy simsont az megvolt 18 éves koromig addigis használtam közben dolgoztam gyűjtöttem a pénzt és vettem egy TDR- utána KTm után a DT utána RM és a DRz na de lehetne ragoznia végtelenségig... De aki megkap mindent úgysem fogja ezt föl, nemérti meg ...
ennyi erővel egy 17 éves csajnak hogy lehet 250-s zxr-je? Milyen jogsija van rá? Am volt hogy a csávót megfogták 750-s gsxr-el és a1-s jogsija volt. Csak annyit mondtak neki hogy rakja le a korlátlant
haverom 250 es hornettal járt megállították mégnemis a környéken A1 es jogsija van és lesem szarták pedig a 11kWnak meg a 125 ccm nek híre sem volt a forgalmiban