Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a segítséget. Holnap ha eljutok odáig megyek csavarboltba és veszek csavart meg csavarrögzítőt.
Megelőztél ...
ha jól emlékszek 16 mm hosszú, van aki 12.9 est rak de én megnéztem kíváncsiságból és visszaragasztottam a gyári 10.9 est
ha nincs vele gond sztem nyugodtan visszaragaszthatod teis, csak akkor szakad le amikor kilazul és vergődik az egész.
Ja a tank fasza lett...
M6x16-os (16mm hosszú, szabványméret). Szerintem inkább 12.9, azon már ne múljon.
Jó estét mindenkinek!
Valaki meg tudná nekem mondani hogy a gyújtásnál ami van a "feltágulós" csavar az mekkora vagyis milyen hosszú? Meg hogy abba 12.9-s kellene vagy jó lenne bele akár a 10.9-s is? Szeretném hétvégén összekapni a gépet egy kicsit és ezért kérdezem.
Nagyon frankó lett, semmitnemvenni észre rajta hogy javítva lenne szépmunka nagyon.

Hétvégén előre láthatólag max szombaton érek rá sajnos. vasárnap ebédre kell mennem hiányzik nagyon, amikor jó idő van és tudnék motorozni mindig vmi közbe szól
Az első kép a fontos :D Ott volt előtte egy tenyérnyi horpadás meg egy kisebb 50 FT-snyi horpadás meg onnan volt lepattanva a festék.
Most így néz ki. Bocs de telefonos kép.
jhonny hétvégi tervek motorozás?
Hali! A moci ára? Az adásvételit célszerű az önkormányzathoz és az okmányirodára eljuttatni.
Hát nemsoká csinálok.. Csak a matricákat nem vette le hanem szépen leragasztgatta.. De mondjuk így is jó (Mi mondtuk neki először hogy ne vegye le.) De nagyon szép munka lett. Meg a színe is jó.
Jó munkához idő kell tudod meg a lassúhoz is ...
muti egy kéept róla ha van milyen lett?
Vééégre kész a tank Már kezdtem begolyózni hogy nem volt itthon....
Heli mi AFAM XSR láncot használunk már jó ideje, elég strapabíro, kb. annyit bír mint az RK amivel gyárilag szerelik a DRZ-t. Mi csak terepen használjuk.
Gyári SM-ről van szó!
Szerintetek a gyári felnire 150/60R17-es külső gumihoz jó a "450/510-17"-es belsőgumi? Meg lehet ezt valahol találni, hogy milyen méret mihez jó?
Orimoto, de ha egyszer nem jó, amit küldtél, miért nem veszed vissza? Aki ezt a részt olvassa, nem nagyon fog tőled rendelni! Világos, hogy ez nem hivatalos kereskedelem, nincs számla, stb., pont ezért jobban kellene vigyáznod a hírnevedre.
figyu én sm szetett akartam tőle venni,írta hogy rzb-be volt,mondtam kell de csak akkor ha belepróbáljuk a mociba,mondta nincs kedve útszélén szerelgetni,erre én mondtam hogy 10 perc és kicserélem viszek bakot,erre mondta hogy igazából yamahába volt,régen drz-be volt de a távtartók nincsenek meg mert nemkellet mert ugyis yamahába lesz.igy végül kiderült hogy igazából nem is jó a drz be mert esztergáltatni kell meg ilyenek,akkor mért nem lehet ezt leirni?és ráadásul kérdeztem hogy a távtartókat adja-e hozzá azt mondta igen cak-pak,na mindegy ilyenkor kurvára elmegy a kedvenm a vásárlástól,még jó hogy elötte kihúztam belőle különben kamura mentem volna 200km .azért nincs harag orimoto,csak máskor ne így
Emelőből ezt ajánlom. (auneres). Nagyon vastag csövekből van, és van több fajtája is, attól függően, h milyen magasra akarod emelni a motort. Tavaly kb 13e volt.
Szerintetek milyen láncot érdemes venni DRZ-re?
Nagy Dávid!
8 v 15 napig ha valmi hibája v nem a megbeszélt dolgot küldte köteles visszavenni!Ez törvényben van!Motornál is így van ha használtat veszel és ez idő alatt felfedezel benne valami rejtett hibát köteles visszavenni!Nekem is volt egy rx160-as széttuningolt gépem kb 2 hónapot volt nállam folyamatosan ette a gyertyát, eladtam és rá 2-3 hónapra rá hívott aki megvette fenyegetőzve ha nem fizetem ki neki a szerelési költségeit bíróságra megy vele!Na most keresztfaterom ügyvéd és elmagyarázta h ha 8 v 15 napon belül szól akkor tényleg köteles lettem volna!De 3 hónap után nekem nekiáll pattogni! Volt egy kis feka beütése aki elvitte na mondom a család kilesz írtva!De felhívtam és elmagyaráztam neki h menyj anyádba! Szal ez így működne!
Ez nem ugyanazz fele olyan stabil és a mi "pihekönnyű" drz-nk hez nem árt a dupla száru.
rázd meg kicsit ;) meg van egy csavar rajta legalább is a DRen azon kicsit lazítasz akkor magához tér.
Ha van valakinek eladó drz DUDÁJA az szoljon.Mert az enyém az kampó. Elromlott teljesen.Először csak nyöszörgött,aztán sekép sehang.
Hát orimoto mondjuk azt hogy elhisszük hogy mondtad Dávidnak a problémát, de igy hogy szembesült is vele ugy volna korekt,hogy visszaveszed. Én régebben vettem Dávidtol egy E-s leömlőt, ő mondta hogy szte nem lessz jó,de én kértem. Mikor fel akartam raknia motorra, kiderült tényleg nemjo és szó nélkül visszavette. Szerintem a korrektségröl ennyi. Csak gondolkozzon el ezen mindenki aki árul valamit.