Szép jó estét az uraknak.
Eladó a szépségem
A papírja a Holdon van!(nincs papírja)
Gyári sm, enduro kerekekkel(Új olaj,szűrő,fékbetétek,jó gumik,Finster cső 2006-os ára :600 000
További képek az adatapomon belűl fel van téve a képesmotorra.
különben meg szóról szóra így volt ahogy leírtam,akkor meg nem tudom miért pattogsz.Egy rossz szót nem mondtam rád csak az igazat.Intézd úgy a dolgaidat hogy mások ne arról irkáljanak hogy mi nem tetszik nekik a boltodon!arról meg nem én tehetek hogy vidéki komplexusod van kezeltesd magad,mindig jól elvoltam bárkivel nem azt néztem hogy pesti-e vagy sem,pesti motoros cimborám is csak egy volt,vidéki meg számtalan.Nem akarom felsorolni.Na mindegy befejeztem veled a részemröl ennyi.
mondtam hogy nem kell besértődni,de tudodmit én szartam a spanyolviaszt.te meg bebizonyítottad hogy egy paraszt vagy!vissza lapozhatsz és megnézheted hogy mit kérdeztem!meglátod nekem lett igazam,mindegy tŐled aszerintem innen nem nagyon fog venni senki semmit,tök normálisan beszéltem veled a telefonban,de kár volt mert egy kis köcsög vagy!a többiektől bocs a modorért de kicsit felidegelt.
Kedves animation!
Szomorúan vettem tudomásul hogy csak jövő hétvégére jön meg az általam nagyon várt lámpa a mocira. Állítólag csak hétfőn indul el vele a gép és kedden vagy szerdán már tudják is postázni.. Elméletileg...
sziasztok nekem a suzuki drz - hez sárga fekete suzuki feliratos ülés kellene, feketét tudtam csak hozzá venni a régi szakadt helyett de az nem tetszik , ha kell valakinek fekete mert az jobban tetszik neki odaadom a sárga fekete suzuki feliratosért és akár rá is fizetnék, kellene még drz e hez kilométer számláló spirál is . én budapesti vagyok . 06203233900 lala .
azóta elvitték a szettet drz be eljöttek a helyszinre , és nem értetlenkedtek mint ti.egyébként ti pestiek azt hiszitek hogy ti szarjátok a spanyol viaszt. mentem már én oda sokszor potyán 500 km - t. amúgy a wr nek meg a drz nek egyforma a kerék mérete csak a távtartója más . azért mert nem értesz hozzá nem kell a másikat köpködni.fékadapterről szó sem volt.
srácok lenne egy hátsó fogaskerekem kb 2500 km-ert mentem vele full jó állapotban van, csak supermoto szettet tettem bele és azon 42 fogas van!na most ezzel nem tom annyira megfeszíteni a láncot így vennem kell egy 44 fogast h jó legyen!ez lenne az eladás oka akit érdekel megegyezünk rá valamennyi!poton pénzért adom!
sztem az érték nem számít!megkérdezem keresztfateromat h mit tudnál vele csinálni de sztem mindeképp visszakell h vegye!ilyen nincs h azt mondja h küld egy banánt csokiöntettel és mikor kicsomagolod csak egy darab sz..r!ilyen nincs!még holnap írok mert besz akkor k.faterral!
hát én egy fehér búrásat (átlátszó) rendeltem és 45 fokos. De majd rákérdezek én akkor. Csak megkeresem a tel számukat. Jó lenne már minnél hamarabb mert raknám már fel..
Hali!
Beszéltem ma velük, elvileg ma éjszaka jönnek meg olaszból.
Holnap du hívom őket ismét, akkor szállítólevélről elvileg már meg tudjam mondani, hogy mik jöttek meg pontosan.
Rákérdezzek esetleg a Tiédre is? Ha igen, írd meg, hogy milyet rendeltél, és írok ide neked, ha van infó...
06-70/550-3624