Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az adásvételit faxoltam a polgármesteri hivatalba, és a kötelező bitzosítást mondtam vissza
ezt küldtem a kedves vevőnek döntse el ki-ki hogy átvertem e 15000 postaköltséggel . nem drz -é de olyan méretű tehát jó bele. előtte telefonon egyeztettünk. képet küldtem.
Küldött de nem láttam különbséget.
üdv.
sziasztok segítsetek légyszi!mit kell csinálni,ha eladtam a motort?milyen papírt és hova kell vinni?köszi előre is.amúgy ez is eladó
Vagyis inkább: itt!
Most hétvégén 6990Ft lesz akciósan itt!
Köszi, hogy ezt megosztottad velünk! De legalább egy képet nem kértél róla, hogy lássad mégis hogy néz ki?
Sziasztok!
DRZ re ÚJ UFO idomok, idomszettek, műanyag elemek eladók!
Ugyanitt DR-Z re matrica szett. 9900ft/szett
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
VAn UFO új!
bakonymotor@gmail.com
nekem van ilyenem eladó! ÚJ! ára 7990.,-ft
bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Kedves DRZ -s kolegák.
Felhívnám a figyelmeteket kedves ORIMOTO titokzatos hirdetőre aki az adatlapján semmit nem mutat magáról és állandóan DRZ és más cuccokat hirdet..........
Csak óvatosan!
Átverve érzem magam,szerinte nem!
Rendeltem tőle egy első kerékagyat,tárcsával ami állítólag DRZ be való.
Kaptam egy Cagiva agyat. full szar tárcsával.
A tárcsa nem is gond de az agy?
Ő azt mondja hogy mondta hogy nem drz-jé DE JÓ BELE csak meg kell oldani hogy jó legyen és nem vesz vissza alkatrészt.
Tök jó szerintem meg nem mondta.
Ki hallotta?
Ennyi.
Bukta 15e ft.
Majd csinálok 1 talicskát belőle.
üdv.BoB.
A távolság nem befolyásolja az árat... Am valaki töltött már gázt a Drz hátsó telójába?
Előre kell utalni a lóvét, aki tudja.
Kisebb dolgok (súlyban) esetén ezreket lehet vele megspórolni, ha nem utánvéttel adják fel...
Nálunk miért nincsenek ilyen utak/utcák? miéééért?
egy kormány kalocsáról pestre 2000forint
OKÉ OKÉ!
Várjál még baszki Előbb találjak másikat, ha nem találok nem akarok sárvédő nélkül maradni... Holnap majd többet tudok, az árán meg nem veszünk össze.
na még 1 árat bepötyögsz? HORZSOLT.. Neked úgyis csak útban lenne....
Kék, nem tört, képet holnap. Am nem a sárvédő nem vészes, csak én.
Kép? színe? valami infót? nem törtö csak horzsolt?
Viheted is
naaaaaaaaaaaaaaaa............ Én akár azt megis vehetném nekem a horzsolás nem gáz..:
Hát inkább E-cross jellegű lesz,mint kiderült.A D.újvárosiak (Herman H.)szervezik. 2x1 óra,de D.földváron lesz cross pályán.
30/947-21-34 számon érdeklődj! Lehet,hogy mi is megyünk.
Képet csak holnap!Addig is minden jót!