Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Köszi hogy utánajártál, de azt hittem kevesebb lesz. Akarok olajat is rendelni, meg hátsó sárvédő toldatot akkor meg már rendelek légszűrőt is. Azért mégegyszer köszi!
Az enyém az volt múlt hétvégéig, csak a jégen rácsúsztam szemből egy korlátra Am eléggé törhetetlen anyagból lehet, mert derékszögben meghajlott és semmi baja, a horzsoláson kívül... Esetleg egy közeli képet tudnál küldeni a karcosabb részekről? Akkor tudnék konkrétat mondani...
Hát sztem elég ritka egy 5 éves motoron amit endurózásra használnak egy első karcmentes sárvédő!Vannak rajta karcok de simán elmegy!Gondold meg.
Ha karcmentes, akkor érdekelne... Mennyit kérsz érte?
Szevasztok!
Ti milyen állványt használtok szereléskor? (pl kerékcsere) Ezt a szokásos cross/enduroemelő-bakot? Vettétek, vagy csináltátok? Nincs valakinek eladó? Vagy esetleg valami rajz, méretekkel? Kössz a választ előre!
Hát ez nálunk tutti nem igy van.
Kössz Bazseeee!
Nagyon megnyugtattál!
legalábbis én így tudom...
Postaköltség árak:

0-5kg-ig 830Ft
5-10kg-ig 900Ft
10-15kg-ig 1000Ft
15-20kg-ig 1130Ft
20-25kg-ig 1350Ft
25-30kg-ig 1465Ft
Utánvétel esetén: alapdíj+325Ft!
Pityu9 Postaköltséget megkérdeztem 1620ft
Az a kiegyenlítő tartály és akkor jó,h ha felmelegszik lesz benn,ha lehűl pedig elmegy belöle a folyadék!Tehát a tieddel nincs semmi gond!
Hali!
Lecseréltem a fagyállómat. viszont auz nem tudom,hogy a fehér tartályba kell lennie anygnak hidegen? Mert én jól felmelegítettem és volt ott benne de miután lehült eltünt belőle.Lehet hogy kevés fagyállót öntöttem bele?
2500Ft
szia van,drz sm gyári sárga 8ezer.
1 baráti ár?
Na csak azért kérdezem mert nekem kék van!Az is jó?
óó végre Kész a tank.. Holnap mehetek érte. Ma kapta meg a lakkréteget
ííí hát jobbulást.
Tüdőgyulladással fekszek itthon
nem kelt el.(lehet megmarad de pszt
HALI!

Sárga , fekete......nem kell pont drz csak normálisan nézzen ki mint pl.: drz sárvédő
Szia!DRZ-re keresel sárvédőt?Milyen színben?
HALI!
Valakinek eladó elsősárvédő?
Legyél üdvözölve :P Mi újság veled? Elkelt a déerzé? remélem nem már nem azért de egy ilyen gépet eladni..
üdvözlet az úrnak
akkor engem átbasztak? pedig csak egy kipufogót küldtem.