Üdv! Én mobil1 racing 4t-t használok és sztem semmi gond vele. nemigazán esziaz olajat.De azért rá kell nézni.Gárilag nekem az volt benne és én ki is tartok mellette. Nem egy olcsó olaj de én ugy vagyok vele hogy nem sok olaj kell a drzbe és inkább veszem a kicsit drágábbat. Ma cseréltem fékolajat minerva 5.1-es fékolajat bele. ha van valakinek róla véleménye azt szivesen meghallgatom.
Hali ! Szerintem próbáld ki a CASTROL racing 4T 10w50-t ! Nekem bevált,dinamikusabb a moci lágyabban jár,az ára 2800 ft /liter !Én a kecskeméti olajdepóban vettem még ősszel de a tavasszal ennél csak olcsóbb lesz!
Könyve szerint, most néztem: 20W-50, 15W-40, 15W-50, 10W-40, 10W-50, 10W-30 ami a mi éghajlati viszonyainknak a 10W-30 kivételével mind megfelel... 5W-set egyáltalán nem említ.
Az nagyon vékony olaj neki. Legalább 10W-40, de az is inkább hűvösebb időben. Nyáron 10W-50, de inkább 15W-50 legalább is a tapasztalatok ezt mutatják... Szerintem ha a motor egyébként jól húz nincs rendellenes hangja, cserélj olajat más típusra. Próbálj ki más márkát is.
Az olajszintet hogy ellenőrzöd? Járatod legalább 3 percet, majd vársz kb. 3 percet és utána? Ha tényleg így van akkor ott komolyabb gond lehet. Olajlehúzó gyűrű törött, szelepszár szimmeringek. A hűtővízbe nem kerül olaj? Motorféknél vagy kigyorsításnál esetleg kéken füstöl?
Az se igaz hogy csak szerelni kell, meg az se hogy csak hajtani... Szervizelni sem árt néha, az E változat mivel kihegyezettebb, valóban szervízigényesebb is. De a vetélytársaihoz képest, elég elenyésző mértékben...
volt esetleg valakinek E-s és S-es DRZ-je is?
igaz az,hogy az E(mivel "versenyendúró")-nek nagyobb a szervízigénye,vagy ez faszság mindkettőt csak hajtani kell,szerelni meg nyista
Vasárnap mikor-hol lesz az ENDURO verseny?
Köszi
Drz matrica szett eladó! Ára: 9990-ft
Ugyanitt DRZ-re UFO idomok, idomszettek eladók!
Érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
igaz az,hogy az E(mivel "versenyendúró")-nek nagyobb a szervízigénye,vagy ez faszság mindkettőt csak hajtani kell,szerelni meg nyista