Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S-esbe 60/55W (távolsági/tompított).
Köszönöm a képeket! Hát kép alapján jó helyen van az a bánya , és akkor ti mikor szeretnétek motorozni? én vasárnap tudok csak menni sajnos vagy holnap délután (kétesélyes)
köszönöm az infot
Sziasztok!
Végre kész a gépem!Holnap jó lenne gurulni valamerre,december 7-e óta nem mentem vele.
Jó lett a hátulja nem?
Sorry de nemtudok.
Köszi az infót akkor csak azt keresek rá disznóbban néz ki vele
Igen!
Hali mindenkinek gyári sm-en elfér a 160-as gumi?
Készülök mert érik a csere
DRZ 400 ba való enduró kerék eladó esetleg értékegyeztetéssel SM kerékre cserélném értékegyeztetéssel.
üdv.BoB.
Hali.
Érdekelne engem ez az sm szett.
Küldené 1 tel.számot a nagy.david@kalocsakom.hu email címre.
üdv.BoB.
okok thx
mennek a képek, a homokbánya is.
Az melyik irányában található nálatok?
Egy kérésem lehetne? Amikor motorozni voltunk és amit csináltatok képeket eltudnátok küldeni nekem, nincs kedvem visszakeresni a hsz.-sok között. jonatan18@freemail.hu
Homok bánya nálunk?
Megvolt a próba, már félkészen rodeóztam az utcákba még jóhogy nem lőt le senki ... A hangja az jobb lett (nem oylan levesláda) a teljesítmény sztem nem változott( de az jó úgyahogy van ) meg persze jobban nézki sokkal.
Milyen homokos terepre gondoltatok, merre?
erre gondoltunk mi is szépen néz ki a kipufogó a próba meg volt már? Hang....? teljesítmény...? van valami külömbség? Mi valami homokos terepre mennénk a hetvégén,
csaó
Ahol először megálltunk és ott várt minket a quad-al arra gondolok.
Szép péntek estét mindenkinek sziasztók
az a baj hogy ritka az az üzlet ahol mindkét fél jól jár
ezt a szettet inkább hagyjuk a mindennell együtt én akrtam megvenni,de ló...sz se volt hozzá és nem is drz-be való,de már eladta az illető.Legalábbis nekem ezt mondta.
Malyd meglátom!

Amugy meg kárnak raboljuk egymás idejét ugysem lessz köztünk üzlet
Csá nekem E- s drz-m van és az izzi 12volt 35wattos !Ha essesed van akkor azt mástol kell megkérdezni mee az nem tom !
ezt nem szabad kihagyni!