Hali
Ilyet kérdezni... már hogyne bírná szárazkarteres, akár fejen állva is motorozhatsz vele ( ez azért túlzás volt)..., megpersze Mr. suzuki kitalálta rendesen a gépet, kibír "mindent"...
Hello!
Láttam,hogy TE egykerekezgetésre(is) használtad a DRZ-det.
Bírja a blokkja a hosszabb egykerekezést(van kenés akkor is) vagy kell hozzá valamit átalakítani?
Helló mindenkinek,kérlek segítsetek nekem kellene pár ötlet miért eszi meg a motorom az olajat? 2005.12.havi Drz-s tipus van benne 7000km nem ütöttem,én vagyok az első gazda.
Sziasztok!Van egy DRZ E hátsó fékkarom!Látszanak rajta nyomok mert padlót fogtam vele párszor de még simán használható!Ha vaalkit érdekel akkor csinálhatok róla képet is!Az ára: ki mit ad érte!
Hahó.
Van 1 pár eladó cuccom.
Brembo 4 dugattyús munkahenger.
Gyári sm kerékhez nemjó DRZ-n volt de KTM kerékhez ajánlom.
320as tárcsához adapterrel és fékbetéttel eggyütt 35e ft.
DRZ 400 Kerekek több garnitúta.120e ft/pár
Metzeler M Z4 150/70/17 NAGYON JÓ ÁLLAPOTÓ 95%OS még szörös! 20e ft. 2007.májusi DOT.
28 mm-es kormány magasító 8eft.
Légterelők gyáriak 10e ft /pár
Drz 400 S es kipufogó rendszer 30e ft.
tel.06-20-5-636-213
Szesz !
Ha a teljesitményt is akarom növelni akkor az egész rendszert kellene cserélnem.
Ebbe az esetbe fuvókákat is szüröt is stb.
Ha csak dobot akarok akkor át kell valamit alakitani ?
Kössz !
köszöntelek szépen!
Ilyet kérdezni... már hogyne bírná szárazkarteres, akár fejen állva is motorozhatsz vele ( ez azért túlzás volt)..., megpersze Mr. suzuki kitalálta rendesen a gépet, kibír "mindent"...
Láttam,hogy TE egykerekezgetésre(is) használtad a DRZ-det.
Bírja a blokkja a hosszabb egykerekezést(van kenés akkor is) vagy kell hozzá valamit átalakítani?
Van 1 pár eladó cuccom.
Brembo 4 dugattyús munkahenger.
Gyári sm kerékhez nemjó DRZ-n volt de KTM kerékhez ajánlom.
320as tárcsához adapterrel és fékbetéttel eggyütt 35e ft.
DRZ 400 Kerekek több garnitúta.120e ft/pár
Metzeler M Z4 150/70/17 NAGYON JÓ ÁLLAPOTÓ 95%OS még szörös! 20e ft. 2007.májusi DOT.
28 mm-es kormány magasító 8eft.
Légterelők gyáriak 10e ft /pár
Drz 400 S es kipufogó rendszer 30e ft.
tel.06-20-5-636-213
Ha a teljesitményt is akarom növelni akkor az egész rendszert kellene cserélnem.
Ebbe az esetbe fuvókákat is szüröt is stb.
Ha csak dobot akarok akkor át kell valamit alakitani ?
Kössz !