Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

váááááá.... Akkor jövő hétre nekem is megjön.. legalábbis remélem.
Nekem van egy folytatlan gyári dobom, amivel hangosabb mint gyárilag, de am jó hangja van vele... A katalizátor benne van, meg kívülről semmit nem venni rajta észre...
Hali
Ez szten tulaj függő, hogy milyet akar ... (forma, hang esetleg teljesítmény növelés stb.)
Szép estét !
Az S-es típusra milyen kipufogót ajánlotok ?
Gyáritól messze van, de azért köszönöm ...
Pénteken jönnek meg, most úgy néz ki, meg utána még ugye a posta... legalábbis nekem!
Azelőtt semmiképp nem lesz senkinek
ugynézki mintha gyári lenne szép munka
Jól akartad te azt... Az nem baj hogy fehér. Csak az a baj hogy hideg, meg még csúszik is. Legyen már tavasz!
vagyis ezt--- nem akartam
Nálunk meg megint esett egész délután... Minden tiszta fehér
Jó estét !
Erről az oldalról mi a véleményetek ? : http://www.ddgraphics.co.uk/in...
Van választék .
Sokba kerülne a megrendelése ?
Itt meg kb. 10cm. De már olvad Hétvégére remélem nyoma sem lesz...
Good Night mindekinek !

egy centi hóó se esett így pénteken kimegyek veretek eggyet mert nem birom tovább nekem az 5 fok már szinte nyár !
Rendben!
Hello!A deklivédő domború,préselt.Lánckerekem 46,47 van aluból,illetve 45,46,47,48 acélból.44-est már csak acélból tudok csináltatni pár nap alatt.
Nekem is most csinálják fateromék!Ha tökéletes lesz akkor tok csináltatni akinek szüksége van rá!Kb 5000-ért csinálják!De ha valaki cagiva mito felniket dob az E alá annak távtartókat is tudok küldeni!
Szia Trobee!
Akkor az engem is érdekelne
Hello! 5 ezer.
Itt nincs hajlítva semmi csak kivan vágva, meg kifúrva meg keréktől függő hogy hegeszteni kell-e vagy sem, marni házilag lehet ha van marógép ami sztem nincs senkinél csak a szakembereknél, azt is megtudnám csináltatni, mert van alu tömböm, de az költséges is meg nem tudni mennyi időn belül lenne készen...
Jó látom,a te adaptered kb sík, úgyhogy értelmetlen volt a technológiai kérdésem...
Ha megvannak a méretek kereshetlek ez ügyben?Ha igen akkor küldj egy számot és hogy mennyibe kerülne!köszi
A gyári tárcsával totál egy síkban van nekem a nagy tárcsa.. de gondolom ez egyáltalán nem kelle h így legyen...
Hello Jhonny! És milyen technológiával készült a tied? Melegen hajlítás? Hegesztés? Az aluminium-marás kicsit problémás házilag...
Az enyém az ilyen ez a második amit csináltam, tudni kell hozzá hog ya gyári tárcsához viszonyítva melyik irányba ( jobb vagy bal ) hány mm el van eltolva a tárcsa, meg hogy mekkora az átmérője.
Engem érdekelne egy ilyen adapter, amit Magadnak is csináltál!