Hali
Lehet vasból, aluból, speciel én vasból csináltam mert gyorsabb volt( meg egyszerűbb meg olcsób meg ugyan olyan jó mint bármi) Ha aluból van akkor ajánlottabb vastagabb cucc megpersze marni, de én 6 os vastagágúból csináltam, előbb szakad szét a villa mint az adapter az tuti
Kérdés: nagytárcsához milyen anyagból szokott készülni a fékadapter? És milyen anyagvastagság elegendő az adott ötvözethez? Hozzá tud ehhez szólni valaki?
Azt akartam elmondani, hogy vettünk Tőled, egy E-s rendszert, és nagyon korrekt üzletet kötöttünk.Korrekt, megbízható partner
mindenkinek ajánlom.
Képzeld kb 5 perc alatt fel rakta a tulaj.
Állat lett.
Ma voltak Tamásibol nálam.
Vettek tőlem egy E-s rendszert.
Rendes srácok!
Beszéltük hogy zörrenhetnénk valamikor motorozni.
SM vagy Endurózás mindkettő lehet.
üdv.BoB.
Nekem is az azbesztet ajánlották, viszont a kipupasztát nem.
Állítólag keményedés után könnyen perepedezik, lepattog, meg elávlik. (nem tudom mi lehet igaz belőle, nem használtam még.)
Viszont mikor összecsúsztatom, akkor szét fgom kotorni a csővel...vagy hogy kell pontosabban?
Lehet vasból, aluból, speciel én vasból csináltam mert gyorsabb volt( meg egyszerűbb meg olcsób meg ugyan olyan jó mint bármi) Ha aluból van akkor ajánlottabb vastagabb cucc megpersze marni, de én 6 os vastagágúból csináltam, előbb szakad szét a villa mint az adapter az tuti