Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tennél fel róla képet?!
Üdv!Már elkelt 2 könyv igy csak a kormányvég maradt!
terjesszétek az igét, hogy eladó ez a kis mocsok 185000 pénz és 2004es és jó meg minden csak ne látnám már
Tudod volt a quadom a bombardier ds baja 650.Nah azt most visszahozták nekem, hogy kiütötték belőle a blokkot
Nah fasza mondom.És ekkor jött az isteni szikra, hogy ezelőtt egy CBR 600 blokk volt benne.Mivel most egésszen véletlenül található egy cbr blokk a környezetemben így hát össze kókmányolom.(persze nem kókány, mert készülnek a távtartók stb...nagyon kevés átalakitás kell ahoz, hogy beférjen.A vázat nem is kell vágni)Szval ez lesz most.A kis rohangálót is eladom(runner)És a drz idomos cagiva megmarad.
:D Milyen mocit szeretnél építeni?
Drz maffia tagok!A motorom a fotógalériában.Tessék dobálni rá az ötösöket.Amúgy eladtam
Ádám.Most belevágok a motorépitésbe
Köszönöm szépen a villámgyors válaszokat!
Szóval akkor ha erdőre meg sárra veszem, akkor ez inkább pozitívum mint sem hátrány.

Még annyit, hogy fogyasztásban ez sokat jelent pluszba, vagy elenyésző?
ha hátsot nagyobra cseréled kisseb lesz a végsebeség nö az erö,+(3fog),de viszot hogyha a kislánckereket cseréled 1fogal kisebre ugyanaz lesz a végeredmény.ha hátson 3fog v elsön1fogat vátoztatsz az kb 10-15km/h vátoztat a végsebeségen.(kicsit cserélni olcsob egyszerüb és a láncal se kel variáni)
Hali.
Lassabban megy majd viszont jobban tarackol
Hello

Lenne egy kérdésem DR-650-el kapcsolatban.
Ha a hátsó keréken a gyári fogaskerék helyett, egy új nagyobb átmérőjű fogaskereket raknak fel az jó, vagy inkább rontja a teljesítményt?
Én gondolkodtam rajta... szerintem így kisebb lesz a nyomaték, viszont könnyebb lesz a hajtás. Szerintetek?
Nekem van egy hátsó sárvédő sm-re sárga, UFO márkájú lámpával 6000ft
160/60 as gumit keresek sm-re lehetőleg jót
Van még.
A könyök borítás 5e ft.
DRZ kerék garnitúra 130 e ft.
Kormány magasító 28mm es kormányhoz.8e ft.
Brembó munkahenger 30e ft.
Metzeler MZ 4 150/70/17 ÚJSZERŰ 20e ft.
42 es lánckerék. 4e ft.
320 as féktárcsa. 15e ft.
SM hátsó féktárcsa. 15e ft.
S-SM Lámpa. 30e ft.
Légterelő. 10eft-pár
Oldalidomok.jobbos 8eft - balos 6e ft
Hali.
Van pár cuccom eladó.
20.5.636-213
Valaki tud supermoto elsősárvédőt elfogadható áron?Lehetőleg drz sárga kéne!
Es mennyiert arulod a konyvet ha szabad
Hello tudna nekem valaki segíteni hogy hol lehet venni es menyibe fajna a hatso labtarto drz 400 s re. koszi
köszi. Bár arról volt szó hogy kedden már nyomják. De így hétvégére biztos nem jön meg.. Pedig jó lenne...
jövő héten megkapja az autó a vonóhorgot+a műszakit, aztán lehet húzni, akárhová!
Hahó.
Találtam egy kis csemegét.
Csipegessetek belőle.
http://www.dualsport-fx.com/
üdv.BoB.
drz400sadam:

Holnap postázzák nekünk a toldatokat...
Sziasztok!
Ma levizsgázott a gép,elkezdődött a visszaalakítás!
Hétvégén már menni szeretnék egyet!