Osztom a véleményényed. A gyári kicsit hosszú nekem 14:41 van kb ua. és nekem jobban smakkol ez mint a gyári. (én faluban,városban használom ) nem kell a nagy tempó Ez nem az a kategória
Ha+ túrázni megyek akkor inkább élvezem az utat nem száguldozok.
Kivéve kanyar
15-36 A gyári sm-en 15-41 van, de az is hosszú. Nekem most 15-44, és ezzel is 150 a vége. Így a 100as utazó simán megy (akár 120 is, de az már kicsit sok), annál több meg nem igen kell, szerintem, mert nagy a szél
Nekem 36 fog volt hátul, elöl 1-el nagyobb, azaz 15 fog, és nem szenvedett erőhiányban, a vége kb 170, az utazó 120-130!
És másodikban nagyon szépen feljött kerékre!
Szerintem sokat lehet növelni a motor élettartamán egy ilyen hosszú áttétellel, persze csakis utcára, terepre a gyári14-47 a legjobb! Szerintem.
azért kérdeztem a végét h mennyit lehet vele utazóba szaggatni!De az akkor nem rossz!nekem eredeti áttétel 80-90-et mentem utazóval és avval megy 140-et gps-el bemérve!Most vettem hozzá cagiva mito felniket és ahhoz a max 43-as fogaskerék!na most a 112szemes láncot nem tom annyira megfeszíteni, láncot nem akarok cserélgetni állandóan így maradt az h 42-es fogaskereket rendeltem az sm felnihez és a gyárihoz meg 44est!havernak is akkora van hátul, végre nem megy többet viszont hosszabbak a sebességi fokozatok!mikor mentem vele nekem bejött!aztán így a 2 fognyi külömbséggel csak birom majd feszíteni a láncot és nem kell cserélgetnem!majd még annyi vár rám h megszámoljam haveromnak hány szemes van fent!
ezt a megoldást találtam a legegyszerűbbnek!remélem az sm 14-42 áttéttel is húzni fog rendesen a gép!
Véger nem tudom mennyit megy de utazója olyan 90 - 100 körül van és így pontjó mert még elviselhető a menetszél, de fölötte ritka szar, majd letép a motorról ...
köszi nem tudom pontosan,auner katalógusban láttam.de tuti hogy szerszámmal kell,én is meg probáltam elverni de nagyon szar lett,100 felett mindig eszembe volt és így nem olyan felhőtlen a moccolás.
Hali
Az hoyg is nézki pontosan, de ha oylan amire gondolok az sajnos nekem nem igazán gyerebe...
Ja és Boldog szülinapot! olvasok más fórumot is csak oda még nemírtam nem tudok mihez hozzászólin. Mennék énis crossozni csak nincs crossmotorom , de tervbe van
Hahó.
Van 1 pár eladó cuccom.
Brembo 4 dugattyús munkahenger.
Gyári sm kerékhez nemjó DRZ-n volt de KTM kerékhez ajánlom.
320as tárcsához adapterrel és fékbetéttel eggyütt 35e ft.
DRZ 400 Kerekek több garnitúta.120e ft/pár
Metzeler M Z4 150/70/17 NAGYON JÓ ÁLLAPOTÓ 95%OS még szörös! 20e ft. 2007.májusi DOT.
28 mm-es kormány magasító 8eft.
Légterelők gyáriak 10e ft /pár
Drz 400 e-s es kipufogók 20-35e ft.
tel.06-20-5-636-213
Jah, ha E-d volt, akkor érthető... Csodálkoztam is, h még így mint 2.-ban a kerék.