Mi sose veszük ki a hátso vilát lánc cserénél,csak a kereket. Ellen tartasz neki egy 2kg kalapácsal és úgy niteled (mi így csináljuk a 4. láncot raktuk így össze)
először is levágod a régit flexel, felpróbálod az újat hány szemes kell rá kovács üllőn összenyiteled és kiveszed a hátsó lengővillát és így fel tudod tenni a végtelenített láncot nagyon egyszerű kivenni a hátsóvillát.De vigyázz nagyon erősen kell öszenyitelni a láncot mert elszakadhat!
Érdekes lenne ez terepen , de megyek én endurozni ahogy eddig is, jelen perpillanatban enduro szett van benne, de semmiből sem tart átszerelni, csak azért vettem hogy néha tudjak betonon is gurulni (megjól is nézki),hogy ne a crossgumi kopjon, ja és vettem kéményt is a gépre jövő hét elején és ide kb.
Hali animation!54-s méret!Olyan 185 cm és 85 kg-s emberre feszül!Én 75 vok de nekem is jó!
Iá:85.000 ft!
2 hónapot volt használva nyáron!Tiszta zsir új!A koptatók is gyári Spyke-kok és sértetlenek!Csinálok róla képet mert ami most van kék azon nem látni pontosan hogy milyen!DRZ sárga rajta a felirat meg a jelek!
Ezt nem hiszem már el...
Megint nem mentek ki universalék olaszba, így a hét vége előtt semmiképp nem lesz semmi a toldatból.
Azt mondták, hogy vagy csüt vagy pénteken jönnek meg
Hali Mihu!
A géphez van endúró kerékszett is vagy csak az sm?
Utazótempó szmpontjából mit bírnak ezek a "kis" DRZ-k?
Mennyi erő van benne és az "mire elég"?
Bírja az egykerekezést a blokkja(egykeréken is van kenés?)?
kösz
Itt van pár kép!
Iá:85.000 ft!
2 hónapot volt használva nyáron!Tiszta zsir új!A koptatók is gyári Spyke-kok és sértetlenek!Csinálok róla képet mert ami most van kék azon nem látni pontosan hogy milyen!DRZ sárga rajta a felirat meg a jelek!
Szép lett! Ha jobb lesz az idő meg nekem is kész lenne a gépem akkor esemezhetnénk valahol egyet
1? 2? 3? 4?
szerintem így lehet megrajzolni pontosan de szóljatok ha hülyeséget írkáltam!Faterom gépészmérnök és így mutatta!
De egy haver azt mondta hogy a féktárcsát kijjebb kell tenni és elfér.
KTM LC4 kereke volt DRZ be és ahoz volt felrakva.
ÜDV.
Ezt nem hiszem már el...
Megint nem mentek ki universalék olaszba, így a hét vége előtt semmiképp nem lesz semmi a toldatból.
Azt mondták, hogy vagy csüt vagy pénteken jönnek meg
Vmi méretet tudsz dobni? Vagy ami a legjobb lenne, ha megadnád, hogy milyen testalkatú, mekkora emberre lenne jó...
Jah, meg egy ár sem ártana!
A géphez van endúró kerékszett is vagy csak az sm?
Utazótempó szmpontjából mit bírnak ezek a "kis" DRZ-k?
Mennyi erő van benne és az "mire elég"?
Bírja az egykerekezést a blokkja(egykeréken is van kenés?)?
kösz