Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg hétfőn meglesz, legalábbis ígértet kaptam rá!
Szia!

DR-Z 400 gyári SM-hez miért nem jó ez a Brembo féknyereg? Nem fér el a küllőktől, felnitől? Nem lehet összehozni a DR-Z gyári 310-es tárcsájával?
Há nemtom csak most esett át a moci a szervizen meg müszakin és hát má nem bírok magammal de nemtom hogy lessz e kint vki mert sztem egyedül leszek !Amúgy 2 körül megyek !
lesz valami banzáj? Mikor mész?
Hali én ma megyek Pini pályára ám!
mingyáá! jővö hétvégére +-okat jósolnak má mehetünk is.
Itt meg esik a hó!
Mikor lesz már itt tavasz!?
Jó reggelt mindenkinek Süt a nap Megyek beröffentem a vasat
Hahó.
Van 1 pár eladó cuccom.
Brembo 4 dugattyús munkahenger.
Gyári sm kerékhez nemjó DRZ-n volt de KTM kerékhez ajánlom.
320as tárcsához adapterrel és fékbetéttel eggyütt 35e ft.
DRZ 400 Kerekek több garnitúta.120e ft/pár
Metzeler M Z4 150/70/17 NAGYON JÓ ÁLLAPOTÓ 95%OS még szörös! 20e ft. 2007.májusi DOT.
tel.06-20-5-636-213
Jóó reggelt! Én még tuti idén is meg jövőre is drz-s maradok!

Sztem találkozóval az van sztem h várják a jóó időt h a motosok is eltudjanak menni
Ha minden igaz,regisztráltam magam...
Én kicsi ember vagyok.Így kicsi a kezem is.A gyári féket ha beállítottam úgy,hogy jól elérjem (nagy tárcsával) a 20 perc végére zsibbadt az ujjam,meg rugózott a fék mint a szar,meg bejött a gázkarig.Bepuhult.Erre mondták hogy fém fékcső.De komplett féket sokkal egyszerűbb cserélgetni,mint munkahengert endúrózás/sm között.Szal nem az hogy TUDOK,hanem egyszerűbb.Persze nem is 2 kiló volt... Asszem cbr900 fele fékje,több mint elég 14-es hagyományos pumpával. 2 ujjas és csővel,mindennel 32e volt.
Sziasztok
Ha valakit érdekel használt,jó állapotú henger,dugó:link
esetleg kipuf szelepek:link
Nanee én kilúttem volna galambokat az ürbe a fosukkal együtt
Képzeljétek! Elmentem ma suliba mocival,ez idáig okés .Az egy dolog hogy -1fok volt,de mire végeztem,szanaszéjjel fosták a madarak a mocit Hát nem kaptam szivrohamot .10percig törölgettem az ülést mire eltudtam indulni Hogy rohadjanak el a kurva galambok! Na most öszintén! FOSOTT MÁR BELE VALAKI MADÁRFÉSZEKBE? Mer én nem . Akkor mérkell nekik szétfosni a motoromat?
Én is meglepődtem hogy nagysebességgel belemész a kanyarban és simán beveszi úgy hogy nem kell a földre húzni!Nagyon kanyar gyilkos!Jól is megy csak jót mondhatok róla!
hmmm ezek után lehet vmi ilyesmi lesz a jövőbeli? (távoli jövőbeli) De több mint vszínű, mert a forma az a legjobb sztem, elmondásod alapján jól is viselkedik
Na szeva kolegák!
Jól felnyomtátok ám télleg ezt a féktémát. Bakker én nemtom ti hogy nyomjátok de sztem holnaptol behozom a motort a lakásba aztán elkezdem borigatni mert szerintem totál levan maradva a tudásom. Tegyemár fel a kezét aki ugy nyomja hogy 2kilós fékeket kell néznie a motorjára mert akkor meghajolok előtte! Engem nem hagyott még cserbe a gyári.Fém fékcső kell aztán kalap kabát.(vagy egy Ktm smr) Ez az én véleményem,de várom már a nyarat hogy találkozzunk kakucson mindannyian aztán összeüljünk egy bográcsosra a pálya szélén! (ha valaki tud dynojetet sm be az szoljon! )
azért akkor is visszahúz a szived
hibátlan motor!Bátyám nagyon nagy YAMAHA-s de azt mondta a GSR-re miután ment vele egy hosszabb távot hogy nem gondolta volna hogy ilyen kezes és ilyn jó a futóműve!Kiváló a kanyarokban!
Az is jó benne hogy a GSX-R-ből csak átrakták a blokkot,a felniket,a vázanyagát, a telókat igy kapsz egy kéényelmes GSX-R-t!Annyi külömbséggel hogy levan csúnyán mondva butitva 125 Le-ről 100 Le-re de viszont nyomatékosabbra állitották!A motortesztekben is monták hogy ez egy csupasz GSX-R és kanyar gyilkos!
Hát igen ... Én sem adom el a gépet inkább használom amikor van időm, megpersze jó idő és a GSR amúgy beváltmotor? tetszik nemkicsit , lehet hogy a DRZ után benevezek egyre, ha nem lesz válság ...
Hát a mai gazdasági helyzetben lehet nem
Hali Kispohi DRZ-t akarsz még venni ?
ok holnap lemérem.
Jó estét
Már rég jártam erre! Van egy eladó ruha!SPYKE DROID 2 hónapot használt szinte zsir új!Fekete és sárga feliratokkal!A képek telóval lettetk csinálva,de rakok fel jobbat is!Citromsárga feliratok vannak rajta igy a DRZ-hez jól megy!