Hali! Tudnátok felrakni egy képet, vagy segíteni abban, h a gyári sm-en hogyan van megoldva az első láncvezető? Ott is "körbeöleli" a lengővillát? Mennyi hely van az első fogaskerék meg a láncvezető között?
Mert nekem az s-en most 15ös lánckerék van, és a láncezető azon darabja ki is van szakadva és a láckerék meg a langővilla között van max fél centi hely. Oda tuti nem fér be semmi. Gondodlm azért is szakadt szét. Szóval nektek ez hogy van?
Hali mindenkinek!
Eladó egy jó állapotban lévő drz-re való sportkipufogó rozsdamentes acélból matt feketére fújva!Érezhető teljesítménynövekedést hoz és persze marha jó hangja van vele!Szépen visszadurrog!Iár.:25ezer HUF
Ha érdekel keress és képet küldök!
Nekem is csak kb 1cm hosszan berepedt és nem hiányzik onnan egy kis darabka se.
Lehet, hogy ezt a megoldást választom, hisz nincs pénzem új deklire(gondolom nem 1-2 Ft : )
Köszönöm szépen a segítséget !
Az én deklim ugy tört be, h nem esett ki belőlle darab, magyarul nem tört szét ,csak belyukadt.
Lekaptam , egy puhafakocka meg kalapács segitségével visszaütögettem, kértem egy fényező haveromtól egy deci mügyantát meg a hozzávaló térhálósitót, nitróhigitóval kitakaritottam a deklit, maj összekevertem a mügyantát és beleöntött kb 2-3 mm vastagon. hagytam 1napot kötni, majd visszaszereltem, felöntöttem a hiányzó olajat, azt gyááááá ,vertem neki tovább mint a barom
A mügyanta sose válik le és semmi kárt nem tesz.
ja de nem kell az rá. yoshimura könyökbe beleér úgyhogy le is szedtem. utána nyitva maradt a luk a hengerfejen, akkor durrogott folyamat. lezértam a lyukat és most szinte soha nem durrog csak nagy fordulatról durva motorféknél. de nem is hiáényzik a durrogás...gyorsabban kiég a tömés a dobba. nagyon durrogtatni akarok akkor leveszem egy pillanatra gyújtást ráhúzom a gázt visszarakom gyújtást akkorát durrog hogy
Az a kis fekete szar amiből csövek állnak ki az PAIR egység (Pulsed Air Injection Reed). Ja ez egy környezetvédelmi cucc. Ez egy vákuumcsővel van működtetve, motorfék üzemben és kis fojtószelepállásnál működik ez a kütyü, levegőt nyomat be a kipufogó szelepek után, így a csőben lévő el nem égett üzemanyag elég. Jah azt ettől durrognak úgy az S-ek, meg SM-ek nyitott pufóval, mint az áááálllatt.
Köszi !
Még annyit hadkérdezzek, hogy elég jó ötlet az a műgyanta ?
Mármint nem tud letörni egy kis darabka belöle ?
Mert az nem tenne jót egy 4T motorak .
Mert nekem az s-en most 15ös lánckerék van, és a láncezető azon darabja ki is van szakadva és a láckerék meg a langővilla között van max fél centi hely. Oda tuti nem fér be semmi. Gondodlm azért is szakadt szét. Szóval nektek ez hogy van?