Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de végülis nekem megmaradt a Finster gyári cső, mert az E-e kicsi volt és nekem maradt meg.. A gyerek me annyiért nem csináltat azt mondja.
az nem kevés pénz... akkor arra még várok, hátha lesz vkinek eladó...
Helló Nekem volt s-drz szintén így gondolkodtam ,hogy mennyit kötsek rá ,hogy erősebb legyen , eladtam vettem egy e-drz-t , össz költség nyitott dob , nyitott légszűrő , 180-as főfúvóka és király a gép super-moto kerekekkel.
csak a a környéken csinálnak. de 12e Ft egy darab... Én megkérdeztem amikor csinálték a raptort nekem.
az jó ha nagy hangja van várom a képeket
E leömlőt nem tudsz véletlenül eladót?
Nagyon leköteleznél ha csinálnál róla pár képet .Csak hogy megnézném milyen.A száma ha lehet az is legyen benne hogy van beleütve.
Köszi szépen!
Erről van szó
húúú hát amíg az enyém volt akkor annyi baja volt hogy a végét kivették és nehezen tudták visszarakni így állítólag gumikalapáccsal utötték vissza. De nem vészes. pontosan majd amikor láttam akkor tudom megmondani, megmutatni mert azóta már raptorom van. De holnap csinálok egy pár képet mindenhonnan.
sajna le kellett cserélnem mert orbitálisan nagy hangja volt. és a rendőrök már szóltak.
persze az is jó. tényleg érdekel, már régóta vadászok dobot normális áron...
amugy milyen állapotban van?
nincs agyon karcolgatva, ütve?
az bizony
a vékony kis szöcskével + lehet izzasztani az izom mocikat a hegyi utakon :-)
Bács-Kiskun megye| Bugac
Merre van helyileg?
üdv.
Amúgy valaki jártas itt a sm gumik témájában?
persze küldök. de nem tudom mikor mert most bevetésen vannak hogy mikor térnek magukhoz. De küldök Vagy ha fórumra rakok ki képet?

5 ös.
érdekelne a cucc.
akkor holnap küldhetnél róla képet
batukan01@gmail.com
igen DRZ-re. 'E'-s drz-n van. 20-ért adná de az árat meg lehet vele beszélni. Képet holnap tudok csinálni.
DRZ-re?
mennyiért árulja?
Eladó egy motoros ismerősöm FINSTER kipufogója. Érdeklődni nálam lehet
Én is szelep szár szimeringre gondoltam
Esetleg szelep szár szimering
ha ennyire fogy az olaj + füstöl sztem kár kísérletezni, dugó + gyűrű csere + persze a hengert is érdemes alaposabban megnézni, lehet h az is csere...
Nem tévedsz, én is vettem tőle.
Bár nyilatkozni nem tudok róla, mert csak a tavaszi "újrainduláskor" fogom beletenni.
Ja még annyi hogy minden indulás elött ellenörzöm az olajat és természetesen melegített állapotban nézem az olajszintet.
Kérdeztem szakit de ő is annyit mondott hogy elsőben gyürű csere majd ha nem lett jobb akkor dugót is cserélünk.
Hidegen kékes füst jön ki belőle.