Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat nagy kar semi hir valami ujdonsagrol?
táppénzen van a mérnök
szasztok kerdes mert nem gyartanak mar drz 400E?
Hi! Ha már nem ez lenne a száma, akkor meg tudod keresni iwiwen. B. Péter, Pétfürdő, ahogy Zrider is mondta.
A képekre kiváncsi vagyok én is.
Az nagggyon fasza lenne! Kössz kössz
Rakok be képet a védőkről, csak kimegyek még lefotózni.Anyit még ,h nem lakkozva van ,hnem polirozva és aztmondta a pók ,h hőálló szilóval ragasszam fel, mert volt már, aki valami sutykával ragasztotta oda és elhagyta . De zakónál télleg nagyon faja
Jaja... a jó öreg régi 4! Szoktalak látni a városban is...
Csak nem 1keréken...
Köszönöm szépen! Próbálom majd hínni a tagot! Gondolom tud az enyimére is vmit kitalálni...
És azt mondod a ragasztás ellenére bírja a kiképzést? Akkor szar nem lehet...
Csak csúnya se legyen...
hát ezt meg honnan szedted?
el kell tekergetni a levegő csavart és durrogni fog ha elveszed a gázt......
Várpalota mellet, Pétfürdőn hekkel ilyen karbonmotyókat, a száma meg tavaly ez volt:
huszas kilencvenkilenctizennégyháromkilencvenhat.
Ha netán már nem az , akkor megkeresem a bringájáét, mer' beszéltem párszor azzal is.
Am látom szoktunk ugyanott tréningezni
Az faszányos vóna...
Thanx...
Egy b.bones nicken van itt benn az pali, tizenöt fabatka volt, de mestermunka szétrobbantani sem tudnád azt a védőt, mingyá' megkeresem a számát.
Carbon deklivédő? Hol csináltattad Zérájder?
Jah, Orimoto meg szokott is bontani déerzét, lehet vannak is ilyen motyói.
Megtalálod, szokott írni ide,meg a Yamaha WRtopicba.
A kuplugkart azt nemtudom, de én már jártam ugy h odavertem, bercssent a dekli, folyt az olaj.Levettem, nitrohigitóval kizsírtalanitottam, majd kiöntöttem műgyantával, másnap visszatettem, faxalett.
Azután meg csináltattam karbon deklivédőket, ráragasztottam, örökélet. Pedig azóta eldobtam már ismét vagy tízszer.
Íiiijjj
Szevasztok !
Megint csak a segítségeteket kérném .
Ma reggel elindultam motorozni, de balf*sz voltam és elestem a jégen.
A motor a bal oldalára dölt és egyből letört a kuplung (a kormányon van az a tartó) és az oldal deknimet is betörte a váltó .
Deknit hol találok ?
És kb. mennyi az ára ?
Köszi előre is !
Már megilyedtem mert nekem a hőmérőm vezetéke oda van beragasztva. Hát nem is tudom.Nem láttam fekte dobozt.De lemegyek megnézem.Képet csinálnál róla?
Köszi az infókat
neeeeeeeeeem az nem az.
ahol a könyök fel van csavarozuva a hengerfejre az felett van meg tartozik hozzá eg yfekete doboz de ezen a képen nem látom. lehet hogy ltz-n nincs iylen? S-en meg SM-en van
De ez nincs benne ugye?Vagy benne van?Még sosem halottam Mindig tanul valamit az ember.Ugye nem az a lyuka ami a képen van?icsit nagyíts rá.Az én mocim jobb állapotban van Ez egy netes kép.
Az elektronika ki van cserélve,kb.:1000-1500 tovább engedi forogni. + sport légszűrő, + fúvóka. (Quadállat)
motorféken szokott durrogni az el nem égett benzín ha friss levegővel találkozik a kipufogóban. van egy szerkezet PAIR szelep ami levegőt enged be a hengerfejnél de ezt sokan leszedik. ha betömöd a lyukat akkor nem durrog. szal ez annak a jele hogy jól tömített a kip.rencered
Ja és légszűrőfedél nélkül.
Esetleg videó nincs róla?Meddig forgatja?Fordulatszámmérő van rajta?