Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt vannak a képek olyanok amilyenek gyorsba igy sikerült .
A dobon és a leömlőn ami rozsdának látszik az csak rászáradt sár ahol megprobáltam simán lejött,de a jelen időjárásban nembirtam magam rávenni,hogy megtisztitsam.
A dobt átnéztem full gyári nincs hozzányulva kiherélve.Egy pici horpadást eltekintve ami a képen látszik tisztitás után ujjszerü.
Szia Danez
Köszi. Bár nem ilyenre akartam a vidit, de csak ilyen hosszút bírtam...
Üdv.: Ádám
Üdv!

Szeretnék motoromra féklámpát biggyeszteni és láttam hogy Te ezt megoldottad! Kérhetek némi segítséget?
Szeva Sadam!
Tutti jó hangja van, a gyári a közelébe sem jöhet...
Én is beneveznék valami jó kis tuning dobra, de most épp gyerekszobát építek, úgyhogy ez még a jövő zenéje....
Üdv,
Danez
danez na milyen?
Szia!
Adatlapomon van email-cím, légyszi dobd át oda a telefonszámot. Köszi!
nekem is volt ilyen gépem, nagyon szerettem! így utólag, a sok "átlagos" KTM tulajjal ellentétben én nem fikázom.
A láncot
Néha befújhatnád láncsprayel:)
Meg van tefonszÁm 16000ft a kitt
Nekem is ilyen van jÓgÉp birja a fÁjdalmat csak hogy meddig az enyÉmbe 50000km van, de mÁr nagyon vÁrom a szezont mindenre kÉpes ,lehetne erŐsebb a mÁtrÁba felfelÉ kicsit gyenge! az olajjal figyelni kell én igol15w50 est hasznÁlok a lÉgszÜrŐt mindenhÉten mosom sok sikert a gÉphez
SuperMoto-s barátaim, aki hajthatatlan vágyat érez, az iránt, hogy a RoofTop racing első, supermoto témájú pólóját magának tudja, írjon az adatlapomon lévő e-mail címre. ára 3900Ft + posta költség.
Van-e DRZ matricátok, ami a hátsó villára megy rá?
Üdv,
Danez
Levegőben
DR350-en elég volt a szimeringet kicserélni, megszűnt az olajszivárgás. Ezres alatt volt Suzukiéknál. Szerintem kicsi a valószínűsége hogy a tengely is megkopjon.
Sziasztok!
SUZUKI DR-Z hez új UFo idomok, idomszettek, matrica szettek eladók!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
igen, meg nézd meg nem kopott e a szár
Köszi Sadam! Megkukkantom....
sziasztok csak megerösités kéne ha itt a kuplungnál szivárog az olaj ha beinditom elég csak a felsö szimeringet kicserélni?
Hali. Ha nem viszi L a kolléga, nekem kellene a dob
DRZ.-n nekem 2005.-év RMZ-450. dob van (képen) rögzítési pontok egyeznek, ez 47-s belső átmérőjü. Megegyezik a DRZ-E vel, kb.-15cm összekötöt kell csinálni tűzkarikával össze lehet rakni (min.: barkácsolás házilag megoldható) Egyébként más típus (évj). valoszinű, hogy a 2006-2009-már kisebb az átmérője, 250 pedig teljesen más. Ha elfogadtok egy tanácsot a 2005-ös 450-es RMZ doddal van a legkevesebb gond, az egy az egyben passzol rá.
Hahó.
Van egy garnitúra DRZ enduró kerék eladó.
Mitas 90%os gumival féktárcsákkal,lánckerékkel.
Esetleg SM kerékre ráfizetek.
tel.:06-20-5-636-213
Oksa!Várom a képeket!
Köszi!
az ago motors megvan, és ezen felül még a motostyling-on találtam.
Valaki tud még egyebet? --- gyűjtöm az árakat...