Kakukk,
mit kérnek egy ilyen vasért, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Szerintetek egy 125-ös vagy 250-es 2T kibír egy évet új dugóval, ha hobbi pályázásra használom?
Sziasztok!
Nincs valakinek "elfekvő", de normális állapotú, üzemképes régi endurója? 600-as 4T vagy min. 250-es 2T érdekelne max. 200 ezerig. Lehet bármilyen japán típus, olasz és KTM nem érdekel. Rendszám, forgalmi, stb. nem kell, hobby célra használnám. Most vitték el azt a Yamaha TTR 600-ast, amit kinéztem :-((((((
Kösz minden tippet.
Elöre tegyél 14-s lessz hely hátsot hozákell variálni hogy jo legyen az áttétel.S-n nekem is 15-s volt nyult a lánc kicsiszolta a blokot anyira közelvolt. hátso lánckerék sokféle méretben és szinben van egy ismerös gyátja.
beszarás mikor njyit a power
mit kérnek egy ilyen vasért, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Szerintetek egy 125-ös vagy 250-es 2T kibír egy évet új dugóval, ha hobbi pályázásra használom?
Nincs valakinek "elfekvő", de normális állapotú, üzemképes régi endurója? 600-as 4T vagy min. 250-es 2T érdekelne max. 200 ezerig. Lehet bármilyen japán típus, olasz és KTM nem érdekel. Rendszám, forgalmi, stb. nem kell, hobby célra használnám. Most vitték el azt a Yamaha TTR 600-ast, amit kinéztem :-((((((
Kösz minden tippet.