Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak 2T-vel az MZ óta nincs tapasztalatom
tuti nem bánod meg,ahogy énsem
beszarás mikor njyit a power
itt egy kicsit gázul néz ki mert a hidegbe szétment a huzat de különben fasza,geci erős,nagyon szeretem
Erre én is kiváncsi lennék? Ruházzak e be egy ilyenre vagy sem ?
285e volt,még 2 évet is elmész vele,amugy 30ból megvan ha bármi lenne.
Kakukk,
mit kérnek egy ilyen vasért, ha nem vagyok túl indiszkrét?
Szerintetek egy 125-ös vagy 250-es 2T kibír egy évet új dugóval, ha hobbi pályázásra használom?
legújabb szerzemény
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ajaj szovtverhiba
üdv!500-as dr blokk,henger nélkül de egyébként egyben gyujtással eladó...
Sziasztok!
Nincs valakinek "elfekvő", de normális állapotú, üzemképes régi endurója? 600-as 4T vagy min. 250-es 2T érdekelne max. 200 ezerig. Lehet bármilyen japán típus, olasz és KTM nem érdekel. Rendszám, forgalmi, stb. nem kell, hobby célra használnám. Most vitték el azt a Yamaha TTR 600-ast, amit kinéztem :-((((((
Kösz minden tippet.
06-30/494 0908 de csak a délutáni órákban vagyok elérhető.
szeva! érdekelne a cucc. ha adsz egy tel. számot felhívlak és + dumálhatjuk a részleteket
batukán íme pár kép a Finster csőről.
gyérilag 15-ös van rajta.elég szar levenni is.de az gyárilag olyan.énis a 14-est javaslom.
Szia nekem sm van aszem körülöleli a villát de nem tudom hogy hanyas kerék van az enyémen nem vettem le a láncvédőt
Elöre tegyél 14-s lessz hely hátsot hozákell variálni hogy jo legyen az áttétel.S-n nekem is 15-s volt nyult a lánc kicsiszolta a blokot anyira közelvolt. hátso lánckerék sokféle méretben és szinben van egy ismerös gyátja.