Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek infója, hogy DRZ-hez dynojet kit-et hol lehet venni/rendelni magyarországon?
Úgyis jó végülis, csak azért kérdezem hyog a drz-re rá lehet tolni ? mert 42 mm a drz könyök vége azt tudom.
Hát ezt a titán csövet csak holnap tudom megmérni.
Még annyit had kérdezzek hogy az összekötőnek mennyi a vastagsága, hány mm ?
Ahogy a képen látod a legalso csőböl(perforált) hiányzik tiz centi a többit csak ösze kell csavarozni a csavarok is megvannak.
Ja és rmz 250 2005 ha nem egyforma a 450 -el.
Hali
Ez a dob 250 es vagy 450 es RMZ- volt? Ha 450 akkor engem érdekelne komolyan.
engem érdekelne.... ki lehet ebből hozni még vmit a drzmre?
Hello
Az érdekelne hogyan lehetne megoldani ezt a dob kérdést esetleg valaki foglalkozik ezzel?
Elsősorban ár és az hogy merre ill honnan induljak ki
előre kössz
Dave
7ezer +posta
Mennyibe adod a dobot a csővel együtt?
Amugy van egy rmz dobom is összekötö csővel ,ami a hibája,hogy nincs benne gyapot és csak a fele van meg a benne lévő perforált csőnek.
......................?DR-Z & RMZ mit szeretnél tudni? probálok segiteni.
Hello
Sziasztok láttam az elmúlt napokban valaki RM-Z dobot rakott DR-z re engem nagyon érdekelne valaki legyenszives segítsen ebben az ügyben előre is kössz mindent.
ÜDV: Dave
Ne feledd a könyököt is lefotózni!
kétes.........
tank E
hűtő E
műszerfal S
felszereltsége S
..........
franc tudja
de ülése is E
bár lehet hogy e-s mert nemlátni a hüttöventillátort. a fasztudja.
nekem sincs a vizcsö a gyari mert a volt tulaj leszedte hogy felesleges.ö tudja végülis márkakereskedésben föszerelö.de szerintem s-es
na az a fekete doboz vcalyon mi arák? automata láncolajzó
Jo kis öszvér,kezelö szervek első féktárcsa lengövilla fejidom hátso sárvédö alatt a váz rendsz tarto S-s. Bal segédvázon van valami fekete doboz kinézet.........,,?
állítólag ausztrál DRZ E-ből van ilyen ami S felszereléssel azaz utcára legálisan az erősebb verzió
Holnap csinálok képeket róla majd felteszem aztán meglátjuk,a dobot már levéve kaptam a motoromhoz nemtudom hozzá van e nyulva de majd kiderül.
Szerintem ez valami Kanadai kivitelü "e" amikor a gyári alkatrészeket nézegettem ott voltak furcsa alkatrészek amik ezen is vannak.
na jó legyen egy öszvér
Innen szedtem a képet. http://www.drz400e.com/
Suzuki DRZ 400E Adventures