Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Megmérted az összekötő vastagságát?
Meg.
Csak várom a kipfogo dobos érdeklődő válaszát és a kettőt egy füst alatt lebonyolitani postázni. Ha válaszol rögtön jelzek. Ja ha küdhetsz egy mobil számot és akkor majd ha tudok valamit megcsörgetlek.
Megkaptad a mail-em?
Válaszoltam.
Valami kéne csak nem tudom eldönteni mi.
Nekem E-m van és használom sm kerékkel közúton is ezért szeretnék rá valamit.
Küld el a számod a nagy.david@kalocsakom email címemre.
üdv.
Hello!
Még mindig gyári fejidomot keresel?
Értem, köszi
Szia!

Igen, úgy tűnik megoldódik,de neked köszi mindeképp a segítséget.
A fejidom, ami nekem van Polisport márkájú, több webshopban is meg lehet találni. Ha kell link, jelezd.
Annyi, hogy nem vagyok vele kibékülve, mert a világítás elég ratyi vele, pedig már magasabb teljesítményű xenon hatású izzót is vettem vele, de akkor se...
Megvan a gyári fejidom is, nagyon rövid ideig volt csak használva.
Hali.
Látom megoldódott a könyök kérdés.
Látom a motorodon nem a gyári fej idom van.
Milyen márkájú?
A gyári nincs meg véletlen?
üdv.
Nincs mit!
Én is küldtem mail-t!Remélem megkapod mert elég fos a freemail-em vmiért!
Jóóónapooot....
Megvan még a drz-m csomagtartója...gyári suzuki....bótba 18000.-
nyócezerééé odaadom
Köszönöm szépen a segítséget! Így tényleg könnyebben indul!
Ment a mail!
Legyen 6-ezer és 11-ezer ha jo küldjetek mailt .
Szerintem igy is korrekt !
Adnék érte 5e Ft-t, ha neked is megfelel. Mondj rá vmit, a többit meg egyéb úton egyeztetjük.
Engem pedig a dob érdekel komolyan mert már régóta keresk gyárit!Nem nekem kell hanem havernak de én szerzek be neki mindent!Egy 10ezre van rá!Annyiban megtunk egyezni rá?
Hát ezaz ezt nem tudom mondj rá valamit.
Én már nézegettem régebben ezt a fórumot, de nagyon kihalt, így nem is regisztráltam be magam.
köszönöm mindenkinek a választ de remélem 70 üzemorás 1 éves motorba a tengej nem kopott meg mert akkor befordulok
ja van egy gyári dobom elcserélném valamire vagy eladnám kis horpadás van az összekötön holnap dok képet!
Valaki közületek tagja a dr-zclub.hu-nak? Úgy hallottam vannak közös rendezvényeik, túrák, stb. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az első tavaszi megmozdulásuk! Jó lenne összehozni egy évadnyitó közös motorröfögtetést....... már nagyon viszket a tenyerem.
Szia!
Komolyan érdekelne akkor a könyök, csak egy árat mondj rá légyszi!
ufo féklámpát vettem kb6ezer,hátsó sárvédő kifúr,mz féklámpakapcsoló beköt és kész,kb3óra alatt
aha
Hello Mazsi! Én Keszibe lakok. Ha van msn-ed, légyszi vegyél már fel! kepesi_istvan@msn.com