Meg.
Csak várom a kipfogo dobos érdeklődő válaszát és a kettőt egy füst alatt lebonyolitani postázni. Ha válaszol rögtön jelzek. Ja ha küdhetsz egy mobil számot és akkor majd ha tudok valamit megcsörgetlek.
Valami kéne csak nem tudom eldönteni mi.
Nekem E-m van és használom sm kerékkel közúton is ezért szeretnék rá valamit.
Küld el a számod a nagy.david@kalocsakom email címemre.
üdv.
Igen, úgy tűnik megoldódik,de neked köszi mindeképp a segítséget.
A fejidom, ami nekem van Polisport márkájú, több webshopban is meg lehet találni. Ha kell link, jelezd.
Annyi, hogy nem vagyok vele kibékülve, mert a világítás elég ratyi vele, pedig már magasabb teljesítményű xenon hatású izzót is vettem vele, de akkor se...
Megvan a gyári fejidom is, nagyon rövid ideig volt csak használva.
Engem pedig a dob érdekel komolyan mert már régóta keresk gyárit!Nem nekem kell hanem havernak de én szerzek be neki mindent!Egy 10ezre van rá!Annyiban megtunk egyezni rá?
köszönöm mindenkinek a választ de remélem 70 üzemorás 1 éves motorba a tengej nem kopott meg mert akkor befordulok
ja van egy gyári dobom elcserélném valamire vagy eladnám kis horpadás van az összekötön holnap dok képet!
Valaki közületek tagja a dr-zclub.hu-nak? Úgy hallottam vannak közös rendezvényeik, túrák, stb. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az első tavaszi megmozdulásuk! Jó lenne összehozni egy évadnyitó közös motorröfögtetést....... már nagyon viszket a tenyerem.
Megmérted az összekötő vastagságát?