Hello!
Nézegettem DR-Z videókat a youtube-on és hallottam hogy nagyon sok drz-nek jó kis durrogós a hangja.Nekem LTZ-m van amibe szinte ugyanaz a blokk mint a drz s vagy sm-be.Nekem van rajta egy Scorpion nyitott dob és nem akar durrogni.Lehet azért mert nem forgatom eléggé?
csak attól félek,hogy nem lehet forgalomba helyezni majd,már a drz E-t sem lehet :S
pedig ha ez kijön,akkor becserélném enyémet iylenre ......
cska uyge ár..... de sztem üzemórás lezs ez is,és szervízigényes mint a mostani legtöbb versenyenduro.... bár lehet h gyengébb lesz
mint pl a bmw 450
alapból 42 lovas,fojtás nélkül 52
új wrf is mennyi? 47?45 ló?
lehet h ez is 50 alatt lesz és megbízható kis gép lesz
csak lehessen forgalomba helyezni :D
őőő nem hiszem Erre ez az első sm szettes gép. előtte volt egy husquarna ami sm volt. Akkor lehet hogy Félegyházára adtad el. Az itt van 20 km és ott sok sm szettes DRZ-s van.
Nézegettem DR-Z videókat a youtube-on és hallottam hogy nagyon sok drz-nek jó kis durrogós a hangja.Nekem LTZ-m van amibe szinte ugyanaz a blokk mint a drz s vagy sm-be.Nekem van rajta egy Scorpion nyitott dob és nem akar durrogni.Lehet azért mert nem forgatom eléggé?
csak attól félek,hogy nem lehet forgalomba helyezni majd,már a drz E-t sem lehet :S
pedig ha ez kijön,akkor becserélném enyémet iylenre ......
cska uyge ár..... de sztem üzemórás lezs ez is,és szervízigényes mint a mostani legtöbb versenyenduro.... bár lehet h gyengébb lesz
mint pl a bmw 450
alapból 42 lovas,fojtás nélkül 52
új wrf is mennyi? 47?45 ló?
lehet h ez is 50 alatt lesz és megbízható kis gép lesz
csak lehessen forgalomba helyezni :D
nem hallottam új drzről de pl kcsög ausztráloknak 2009re utcai DRZ E
http://www.tbam.com.au/index.p...
Mark Verriest
Egyszer eladtam 1 sm szettet neked.