Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arra sajna nincsen.
Sziasztok!
Keresem drz-E gyári kipufogó könyököt, nincs valakinek elfekvőben esetleg?
Esetleg vmi bontó elérhetőség, ahol próbálkozhatnék?
Szia kosatt,
köszi a segítséget, de úgy néz ki van itt egy festő, aki nagyon szépen dolgozik (elvileg), és ő is ezt a árat mondta rá. Ha így is van, akkor meg ez annyiból "jobb", hogy itt van helyben, lehet bevállalom.
Remélem nem bánom meg , mégegyszer köszi a segítséget...
Hali!
Igen félszintetikus de nagyon jó minőségű!Volt már dolgom Mobil1 15-50-el 4800/liter és nem voltam vele megelégedve!Nehezebben indult stb...!
kecskeméten vetted a mocit?
basszus, én + azt hittem h neked van eladó RMZ dobod...
amugy nagyon állat! +probálok vadászni 1et. thx az ötletet!
Hú az annyát ez a kipufogó megoldás így tetszik véletlenül nem tudsz vagy tud vki egy ilyen dobot ócsóé?
Na hát ha üzemóra számláéó keresel akkor LaciCRM-el kell beszélned. Múltkor ő mutatott, mert ő is keresett a motorjára.
Így néz ki RMZ dob a DRZ-n 25-30e-ből lett meg nekem. Embléma már sufni tuning.
Na akkor tudsz adni msn címet vagy holnap rakjak fel normálisabbat?
helo.valaki nem tudja hol vehetek motor ora szamlalot?es mijen arba van?
Itt Esztergom környékén is volt részünk Land Rover + 2 erdészes üldözésben, alig tudtunk meglógni előlük. Meg a szokásos pilis-nyergi szilveszteri piknikre is lecsaptak a jardok, volt is bírságolás. Én szerencsére nem mentem. Sajna itt a Pilis miatt nagyon sok a járőrözés, úgyhogy már én is csak olyan helyen megyek, ami messze elkerüli a tájvédelmi körzeteket és van hely olajra lépni, ha kell... hát itt tartunk. Q-ra kellene már valami értelmes szabályrendszer az endurósoknak, mint pl. az USA-ban vagy Angliában. Lassan már sehol nem mehetünk, és ezzel kezd megtelni a hócipő....
valami elérhetőséget/msn tudsz adni? vagy holnap délután csinálok egy olyat ahol be van melegedve és kicsit megrecsegtetem? Sztem holnapival jobban jársz, ha meg tom oldani.
Annak a videonak örülne a májam, ha lehet, akkor tedd fel / küldd el... kösz!
állítólag 2-3 lovat dob rajt, de szűrőt is illik cserélni + átfúvókázni
helo.a te motulod a kepen fel szintetikus nem?
Hát biztos vannak. Én nem mert ezelőtt elmenni semerre papír nélküli motorral ígyis üldöztek erre is. Végre van rendszámos de csak sm szett van hozzá úgyhogy ezzel meg inkább nem terepezek.
Hát sztem biztos dobna. Meg állat hangja van neki. Van róla egy videóm csak nem akarom flrakni mert még hidegen épphogy beindítottem 2 hónap után és nem pörgettem annyira meg nem szabályoztattam. De esetleg ha érdekel elküldeöm ezt neked vagy csinálok holnap egyet amin meg van recsegtetve
Állat jó ez a dob. Vajon dobna egy kicsit az S-en? Teljesítményileg?
Nemrég voltam Kecskeméten rokonoknál. Autóval persze. Vannak arrafelé jó endurós terepek? Már régen tervezek egy alföldi tereptúrát, mert az még nem volt a repertoárban...
Nekem a képeimnél van róla egy kép közelről. szerintem kura jó lett és jól is szól. + kértem bele egy kivehető hangtompítót, + benne van az a varázs E betű és műszakira is vihetem vele.
mit jelent az olcsó? képet tudsz küldeni?
nem, ez egy hexagonál dob lenne kúpos véggel. faszán néz ki de most nincs rá keret
Bontásbol RMZ450 dob(2005) 15cm öszekötö kel csinálni (olcson meguszod norm hang+kis teljesitménynövekedés)
ja mert neked összekötőt is kell csinálni ugye?