Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komárom, Dunapart
Nem bringába köll!
Ez a kép hol készült, Batukán?
Milyen csavarokat, Szabi?
Nehogy így járjak...
Kösz.
Suzuki R1 ? Úg ylátom te szereted az ilyen 2-ből 1-et megoldásokat. Amúgy mit kell tudni róla?
Passzolok, hozzám már egy motorban került, azóta kedvenc.A miskolci Maxxpowerban (suzuki) tuti volt, de pest környéke homály számomra.
hol lehet beszerzni? bp környékén? neten nem találtam rola nagyon semmit,,,
Én 6 éve ugyanazt az answer pro tapert használom, és még nem tudtam úgy odabaxni, h elhajoljon, csak ajánlani tudom.És elég széles...
csak azért kérdem mert a motoromra akarok szélesebbet tenni, valami hasonlot ami neked van fent, és most nézegetem milyen lehetőségek vanna, eddig amiket találtam az pazzaz , rizoma, lsl,
szia Ádám! mikor leszel telefon közelben? az összekötőről szeretnék kérdezni, hátha tusz segíteni...
szea, eza sima jóárasított vastagkormány, amit az RMC-be is árulnak, pazzaz, v mija neve.Hozzám már ezzel került.Nem rosszak amúgy, bár tuti nem bírja úgy, min egy answer.Miért kérded?
szia

milyen kormány van a gsxr eden
Eladhatnád az enyémet is!
pontosan nemtom, nekem mocival együtt olyan 1,5M körül volt
Köszi szépen. És milyen árban lehet ilyet venni 1 garnitúrát.? Mert olvastam hogy elég jó
hali! jól tudja a kollega, Dunlop D2o8 van rajta gyárilag. én nagyon szeretem, faszán lehet vele döntögetni a szerpentineken
/ma délelőtt a mély dunaparti kavicsban viszont elég szarul teljesített...
dunlop 208 sm elől 120/70 hátul 140/70
2004-es, és most, hogy láttam belüről még jobban szeretem. Tökéletes állapotban van.
Semmi sem agyonüthetetlen. Nyilván azért kerülnek ezek a motorok ennyibe mert már nincs túl sok hátra nekik, sokat kell foglalkozni velük. Szerencse kérdése hogy mit fogsz ki.

Én 9 éves DR350-et vettem két éve 475ezerért, azóta harmincezer kilométert mentem vele, de költöttem is rá nem keveset. Ezzel együtt is azt mondom hogy viszonylag olcsón fenntartható motor, de ha nem foglalkozol vele akkor ilyen korban már hamar széthullik, mint ahogy bármi más is.
Csak azért mert van amelyiket odarántod betonon és töredezik és van emelyik csak kopik!Nem ugyanaz a kettő!Most rendeltem c10et csak szóltak h csak február második hetében jön meg és mondom ha nem muszály akkor nem várok addig de sztem megfogom várni mert avval nagyon megvoltam elégedve!
SUZUKI DR-Z matrica szett eladó!Ára: 9990.-ft
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Szia!
Egy sáros, köves terepre való gumi. Nálunk van ilyen gumi, 11890.-tért.
Szeva! nekem van gyári drz e könyököm, ha érdekel még.12eft
klmszabi!
Neked hanyas évjáratú a drz-d?