csak azért kérdem mert a motoromra akarok szélesebbet tenni, valami hasonlot ami neked van fent, és most nézegetem milyen lehetőségek vanna, eddig amiket találtam az pazzaz , rizoma, lsl,
szea, eza sima jóárasított vastagkormány, amit az RMC-be is árulnak, pazzaz, v mija neve.Hozzám már ezzel került.Nem rosszak amúgy, bár tuti nem bírja úgy, min egy answer.Miért kérded?
hali! jól tudja a kollega, Dunlop D2o8 van rajta gyárilag. én nagyon szeretem, faszán lehet vele döntögetni a szerpentineken
/ma délelőtt a mély dunaparti kavicsban viszont elég szarul teljesített...
Semmi sem agyonüthetetlen. Nyilván azért kerülnek ezek a motorok ennyibe mert már nincs túl sok hátra nekik, sokat kell foglalkozni velük. Szerencse kérdése hogy mit fogsz ki.
Én 9 éves DR350-et vettem két éve 475ezerért, azóta harmincezer kilométert mentem vele, de költöttem is rá nem keveset. Ezzel együtt is azt mondom hogy viszonylag olcsón fenntartható motor, de ha nem foglalkozol vele akkor ilyen korban már hamar széthullik, mint ahogy bármi más is.
Csak azért mert van amelyiket odarántod betonon és töredezik és van emelyik csak kopik!Nem ugyanaz a kettő!Most rendeltem c10et csak szóltak h csak február második hetében jön meg és mondom ha nem muszály akkor nem várok addig de sztem megfogom várni mert avval nagyon megvoltam elégedve!
Nehogy így járjak...
Kösz.
http://www.hajtany.hu/arlista....
Utolsó előtti
milyen kormány van a gsxr eden
/ma délelőtt a mély dunaparti kavicsban viszont elég szarul teljesített...
Én 9 éves DR350-et vettem két éve 475ezerért, azóta harmincezer kilométert mentem vele, de költöttem is rá nem keveset. Ezzel együtt is azt mondom hogy viszonylag olcsón fenntartható motor, de ha nem foglalkozol vele akkor ilyen korban már hamar széthullik, mint ahogy bármi más is.
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Egy sáros, köves terepre való gumi. Nálunk van ilyen gumi, 11890.-tért.
Neked hanyas évjáratú a drz-d?