Hali.
Kipufogóra értettem.
Tegnap elött adtam el egy sm szettet ktm lc4 kereket távtartókkal.
Nagyon jó gumikkal tárcsával lánckerékkel.
Ha SM kerék kell tudok segíteni vagy szerezni.
üdv.Dávid Kalocsárol.
06-20-5-636-213
Ajánlom a Mitas E-09-et hátra, és ennek a párját előre. Nekem volt, meg voltam vele elégedve. Előny: aszfalton is jó, jól dönthető, jól tapad, kopásálló. Hátrány: mély sárban kevesebb oldaltartás, "úszik" a motor vége, mivel a futófelület gömbölyítettebb. Száraz terepen, szikkadt sárban viszont nagyon jó. Véleményem szerint a gyári Bridgestone TrailWing is elég jó duál gumi, viszont sárban ez is gyengén teljesít.
Hali!
Engem mindenképpen csak a könyök érdekelne, egyben nem lenne jó. Mondj rá egy árat, és megfontolom, mivel lövésem nincs, hogy milyen árban megy ez így, illetve az állapotáról tudnál dobni esetleg egy képet?
Nem ?
Kipufogóra értettem.
Tegnap elött adtam el egy sm szettet ktm lc4 kereket távtartókkal.
Nagyon jó gumikkal tárcsával lánckerékkel.
Ha SM kerék kell tudok segíteni vagy szerezni.
üdv.Dávid Kalocsárol.
06-20-5-636-213
Nagy Dávid a gyári szetten az sm szettet érted? Milenne az ára?
MSN-t nem használok, de van skype: szokincsford vagy gmail: szokincs72@gmail.com, ha nem valami mega fájlról van szó. Kösz előre is!
Engem mindenképpen csak a könyök érdekelne, egyben nem lenne jó. Mondj rá egy árat, és megfontolom, mivel lövésem nincs, hogy milyen árban megy ez így, illetve az állapotáról tudnál dobni esetleg egy képet?
Nekem van 1 gyári szett.
Ha érdekel megválnék tőle.
06-20-5-636-213
üdv.
Engem a dob érdekelne!Ha nincs hozzányúlva sérülve adnék érte 10ezret!A másik srácnak meg akkor odatod adni a könyököt!
Melyik a legjobb gumi, ami terepre is meg aszfaltra is
egyaránt alkalmazható ? S-re