valami normális dobot akarok kukázni elfogadható áron a gyári helyett, h kicsit konkrétabb hangja legyen. felhívtam ma a Raptorosokat, de 60pénzt nem tudok kikönnyezni ebben a gazdasági helyzetben
Nagyon jól bírja a hard endurózást, semmi baj nincs vele évek óta. Lánc, gumi, olaj, stb. csak szokásos karbantartás.
Én pl. kalandtúrákat csinálok az S-sel, tehát 50-50% aszfalt - terep, de van, hogy csak terepen használom, ha hűvösebb van. Bár már nem voltam kint mikulás óta.... :-((((((
Csak arra vigyázz, hogy ne húzd a gázt, mikor épp berugod, mert akkor sokkal inkább visszarúg...
A 600-asomnál az én térdem is találkozott a kormánnyal berúgáskor, mikor megvettem...
Az S-emben a ventilátor sem terepen, sem városban nem kapcsolt még be, 35 fokos hőségben sem... A haverom E-je sem forrt föl még sosem, pedig ő aztán ad neki rendesen egy helyben is (sárban pörgetés, patakmederben lsssú szopódás, stb.). Azt tudom mondani, hogy a KTM nagyon hamar bemelegedett indítás után, viszont könnyebben is forrt, a DRZ nehezen melegszik, viszont nem forr.
Hali!
Persze h van!
Elkezded rugni óvatosan amíg a berugókart nem tod megrugni a holtpont miatt, ekkor behúzod a dekompresszorkart megrugod h félig menyjen le aberugógar elengedet a kart, berugókart vissza és teljes erőből megrugod!Szerelő mutatta haveromnak neki is dr650 van a drz mellé, és ő is sokáig szarakodott a régi módszerrel(dekompresszorkar mikor visszakattan akkor rug=nagy sz..r) de ez egy tuti módszer amit leírtam!Könnyen indul vele első rugásra ha jól ráugrasz!Prógalgasd de szigorúan csizmában mert lábtörés lehet belőlle ha visszarugna!
Helló! Tudna valaki tanácsot adni? Nagyon nehezen tudom elindítani 650es dekompresszoros dremet? Van valami spec technika vagy ilyesmi? Előre is köszi!
Én pl. kalandtúrákat csinálok az S-sel, tehát 50-50% aszfalt - terep, de van, hogy csak terepen használom, ha hűvösebb van. Bár már nem voltam kint mikulás óta.... :-((((((
itt szinte csak E-s van
Ezek ugyan nem friss képek, de ez a vas! Azóta van már néhány karc rajta, de végül is ez enduró, nem discomotor!
A 600-asomnál az én térdem is találkozott a kormánnyal berúgáskor, mikor megvettem...
SUZUKI DR-Z hez új UFO idomok, idomszettek eladók! Komplett szett: 25990.-ft
Érd:bakonymotor@gmail.com
Persze h van!
Elkezded rugni óvatosan amíg a berugókart nem tod megrugni a holtpont miatt, ekkor behúzod a dekompresszorkart megrugod h félig menyjen le aberugógar elengedet a kart, berugókart vissza és teljes erőből megrugod!Szerelő mutatta haveromnak neki is dr650 van a drz mellé, és ő is sokáig szarakodott a régi módszerrel(dekompresszorkar mikor visszakattan akkor rug=nagy sz..r) de ez egy tuti módszer amit leírtam!Könnyen indul vele első rugásra ha jól ráugrasz!Prógalgasd de szigorúan csizmában mert lábtörés lehet belőlle ha visszarugna!