Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ja ez a bajom nekem is....
protektoringet szoktam a mezek alá venni...és arra már nem jó...felmegy rá de feszül...
há evvan
akkor kőszi az nem jo!kicsi!
hali!érdekel a leo vince is!mi az ára?ja és h szóóól?
Nekem is volt ilyen bajom csak 400 000ftra akartak lehúzni garancia idő alatt jó mi?
szerintem király talajon! de nemértem miért vársz cross gumitól toleranciát betonon.
Mitas c18-ről vkinek vmi tapasztalat?Betont mennyire tolerálja?
Nekem is ledarálta a gyújtást a paripám. Javaslom szedd szét a blokkot, mert olyan helyekre is bement a forgács ahova nem is gondolnád. Egy tömítés garnitúrát megér + egy kontroll is: vezérműlánc feszítő csapágy....Lendkerék nem sérült?
Nekem komplett gyújást sikerült szereznem, de csak az állórész kellett. Megmaradt: LENDKERÉK, SZABADONFUTÓ, JELADÓ, GYUJTÁSKÁBEL. ELADÓ!

Minden drz-s barátomnak javaslom: húzkodjuk meg a csavarokat.

Király az idö, hétvégén csapatás!
A vázbol is le kell engedni! szüröt cseréld ki, 1,85l olaj kell10w40 bele(csak motorba valot tegyél bele) elleörizd (hideg motor 3-4 perc járatása után)
Africa Race 2008
Nagyongyorsan cseréld MOTOROLAJRA!És a szűrőt is cseréld természetesen! És kozzál hogy ne károsodjon.
hijjnye az télleg kimaradt....sorry....L-es
hopp az lemaradt...bocsi...L-es
Hááát el kell gondolkodnom rajta....a gatya baszott jó és már párszor volt rajtam...de csak utcán szóval semmi extra....
alszok rá egyet....
mezzel együtt( L-es a mez)...vagy csak a gatyó érdekel?
Üdv
Nekem pont most cserélik. Nincs külön olaj....az LTZ-ben sincs
Halo
Valaki
sos
az igaz hogy a drz 400 e be nincs külön váltó olaj?
mert javitottunk egy öreg dr 650 és ott egy a váló és a motor olaj
nekem nem rég óta van drz ém most lessz olajcserés.
de ahogy megvettem ledarálta a gyujtást. leengettem a válbol az olajat mert tele volt rézdarabokkal és felöntöttem hajómü olajjal
nem sokat ment azóta le van téliesitve .
SOS
VALAKI
Remélem márciusig beszerzek egy normál állapotban lévőt, mondjuk Suzuki jobb lenne, mert a haverom Suz márkaszervizes szerelő és sok kedvező dolgot tud varázsolni
99-ig
milyen évjáratot néztél?
Ok, bizom a tapasztalatodban, köszi a tanácsadást !
mindeképp,ettöl lejjebb alig megy már az áruk és nagyon jók
Szal asszondod érdemes beruházni? Pénteken mennénk egy pár cimre 125-ös crossokat nézegetni
Eladtam a GSXR-t
jjja, Yoshi, de full rendszert
Sziasztok!
Nézegettem eladó használ DR 350eseket(mivel nincs sok lóvém rá és csak terepezni használnám)ezért olyan 250ezer pénz körül...szabad ennyi pénzért ilyen motort venni,vagy leharcolták a nagy részüket terepen(persze gondolom van kivétel is...) mennyire tartós("agyonüthetetlen")masina ez?
van esetleg vkinek tapasztalata vele?
Előre is kösz!
hello,95