Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt alá tudom támasztani. Mikor még KTM-es voltam, az 520 EXC már rég forrt a nyári melegben, erdőben lassú, megállásos menetben, mikor a DRZ E-nek kutya baja nem volt még. Persze hozzá kell tennem, hogy a DRZ volt elől, én meg valahol a sor közepén, tehát mindig várnom kellett a szopatós helyek miatt, nem is csoda, hogy megforrt szegény KTM. Mindezzel együtt a DRZ jobban bírta, ahogy láttam...
Mindenesetre köszi a választ, Kelethagod, azért megnézetem a motordoki cimborámmal a hézagot, az a biztos, ami fix. Aztán majd beszámolok a tapasztalatról, hogy más is okosodjon tőle. Addig is jó DRZ-zést mindenkinek (már aki ki meri hozni ilyen hidegben). Tegnap 10 percet bírtam nyeregben a telek végében :-))))), de mégis motoroztam. Jó tavaszvárást!
Hali! Köszönöm srácok! Aha SM-em van és van rajta ventilátor, csak azért kérdeztem mert láttam a hűtőbe a gombát és azt hittem hogy az hőfok gomba ,de akkor mostmár tudom hogy az a ventilátor kapcsolo
Köszönöm a segítséget! Délután rakok fel képet a gépről
Szia igen csak a lámpa van de nem hiszem hogy fog működi valaha is a motoron nekem sm van de eddig soha nem buggyantotta + a vizet a ventilátor is keveset kapcsol ha+ bekapcsol pillanatok alatt vissza is hűti
Nyáron motoroztunk haverral neki fs 650van és mikor lassan döcögtünk mindig forrott neki a víz . Jó konstrukció ez a DRZ Japók !
Szia!
Nem mutatja a vízhőfokot!Csak mikor túlmelegedik akkor kigyullad a műszerfalon ! ez hány foknál következik be nem tudom, de ha jól látom neked is SM van azon van, azon van elektroventilátor nem hinném hogy túl melegedik valaha.
De ha mégis megtörténne a kezelési könyvébe,azt írják, hogy azonnal meg kell állni.Magától érthető persze!:))
Itt olvastam, pár srác volt Erdélybe nyáron három drz, egy KTM, és a dugókba csak a KTM főzte a vizet(Majd minden városba)
Sziasztok! Lenne egy kérdésem a DRZ-nek az órája nem mutatja a vizhőfokot? mert most vettem és nem mutatja de nem akarom el nyomkodni? Ha tul melexik a viz akkor világitani kezd a vizfőfok jelző lámpa?
kösz
köszi
a hézag nem szokott elállítódni ennyi km alatt. lehet hogy a vezérműlűánc zörgését hallod.
ellenőrizd a hézagot az megnyugtató. vagy hallgass meg egy ktm blokkot közelről és tied már nem is lesz hangos
Megvan, köszi!

T.Petya! Szelepkorongot a biker-world.hu-n láttam. De szerintem akármelyik márkaker tud hozni neked.
Akinek szelepet kellett állítatnia, meg tudná mondani, hogy mit hallott vagy milyen jelenség volt előtte? Gyanúsan kelepelnek / csörögnek a szelepeim, amit a Murphy törvény szerint a szervizben persze nem adott elő a moci a kötelező olajcserekor. Viszont ma egyértelmű és változó erősségű zajt hallottam a szelepek felől (jellemzően csak alapjáraton vagy kis fordulaton). Szerintetek lehetséges, hogy a 6500 km-t futott S-emben mégis szelepet kell állítatnom? Kellett már valakinek ilyen korán ellenőriztetni a szelephézagot hasonló zajok miatt? Kösz a válaszokat.
flex és RK láncot vegyél!
ebay-en van, hotcams shim kit a neve és a 9.48mm-es kell hozzá.
0.10-0.20mm szívó
0.20-0.30mm kipuf
nagyobb a műszerfal mint a felni
supersprox.com-on nézd meg.egyébként nekem honda cbr 600 01.02-eshez irja
Nem tudom, nekem gyári excel felnik vannak.
Ha tudod lécci nézd majd meg, h milyen márkájú a lánckerék. Köszi!
nekem megfelel.vég:145 kb.rugalmasság:pályán szépen ellehet boldogulni vele.1kerék:ha lelállok az üllésre 5.ben gázra kerék.
van valami félmagyar is
És hogy viselkedik ilyen áttétellel. Végsebesség? Rugalmasság? Egykerék? Kétkerék?
nem én a lolotol hozattam.de biztos hogy egyforma a 2 agy?megvan a csomagolása
Szia tudtál már szerezni korongot?Sajnos én sem tudom hol lehet venni,pedig már nekem is kellene szelepet állítani˙(talán).Nem tudod véletlenül mennyi az ideális szelephézag?
Az egyetlen Magyar motoros ma 56. helyen ért célba!
Igen, drz-hez. A márkáját meg tudod mondani? Vagy nem az aunerben vetted?
Bpest esetében a hétfői vagy pénteki napokban gondolkodj. Egy munkatársam holnap is megy, én pedig pénteken és szombaton leszek ott.
Én is flexszel szedtem le anno a KTM-ről, akkor már úgyis mindegy volt