Hú most voltam kint mentem 1 kört. A forró vérmérsékletemet sikerült nem kissé lehűteni Úgy néztek rám az emberek mint valami nemnormálisra hihi Tapasztaltam hogy a kézvédő a hideg elllen is jó.
Jó téli motorozást mindenkinek aki élvezi
remélem sikrül,mondjuk én hőlégfuvóval melegítettem.De a hajszáritó is megteszi,sokat segit neki,ilyen hidegben odsafagy a benzingőz ha egyáltalán képződik
Azért nem szerencsés minden téli motorozás elött szétszedni a fél motort,hogy ki tudd venni a gyertyát... Nekem is nagyon nehezen indul hidegben, már az akksi is kezd lemerülni, de azért vhogy csak beindult eddig mindig... De nem a motoroddal van a hiba, ezek a gépek nem -10 fokra vannak tervezve és beállítva! Jah én hallottam olyat is hogy a DRZ gyertyája nagyon kényes típus és hidegebb idöben bepárásodik, ha nincs bedugva a kipuff vége, ezért érdemes bedugni....Most vettem ilyen dugaszt :) és kipróbálom mennyire segít:):) Addig is mindenkinek jó motorozást a fagyokban...
Köszönöm a tippeket! A gázkart szoktam indítás előtt húzkodni, a gyertya nemrég került bele, szelephézagot megnézetem, bár szerintem amennyit ment a moci lehetetlen h elállítódott. Ezt a hajszárítós módszert kipróbálom, csak bejön:) Még mondtak olyat, hogy nagyobb fúvókát rakjak bele. Ez igaz lehet?
Hali! 200 ezer lenne mindennel gumikkal fogaskerékkel elöl 320 as tárcsa hátul az eredeti! Távtartok fékkiemelö! HE agyra van fűzve! Garantáltan karcmentes!
Hali! 200 ezer lenne mindennel gumikkal fogaskerékkel elöl 320 as tárcsa hátul az eredeti! Távtartok fékkiemelö! HE agyra van fűzve! Garantáltan karcmentes! Ezt töltötte be neked a MISU!
Köszi, az nem is rossz!
Még annyi lenne a kérdésem, hogy merre található ez az úriember? Tudnál segíteni nekem lezongorázni az egész folyamatot, mivel én valóban "ismeretlenként" mennék?
Lehet hülye alap kérdés, de húztál párat a gázkaron indítás előtt?
Hogy jól telehugyozza naftával az agyát.Én mindíg így indítottam.
-15-ben is indult.
csá,döntsd oldalra a motort hogy kifollyon a karbiból a benya,egy kicsit melegitsd meg a blokkot hajszáritóval vagy valamivel,nekem így beindult -10ben,amugy nemakart.nekem iridium gyertyam van.
Hali egy tipp elsőnek is gyertya v. szelephézag ellenőrzés DRZ-e a szervizkönyv 60-h.de a gyertya kibír 300h. is kibír szelephézag? ja és friss benzint tegyél bele.
Lehet már volt szó erről a témáról, de én nem találkoztam még vele... A lényeg: Nem indul be a motorom... Akksi rendben, semmi változás az eddigi beállításokkal. 20 perc indítás után nagy nehezen beröffen, de az aksimat akkora már leszívja! Nem tudom mi lehet az oka, mivel nem is hideg garázsban, hanem fűtött helyen áll.Kissé aggaszt a dolog, ha valaki tud valami jó tippet írjon! Köszi: Atesz
Jó téli motorozást mindenkinek aki élvezi