Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szelepállító lapkát hol lehet venni?
Sziasztok! Megvettem a mocit:D Csatlakoztma DR-z-sek közé:)
Köszi az infót
Hy
Milyen légszűrőd van?Mennyit számít egy nyitottabb szűrő?Sziszegős hangot hallani? Mint eze? : http://www.youtube.com/watch?v...
Azt tudom,h "idegennek" 10 000 -ért vállalja db -ját. Nekem 3 hetet kellett rá várni, viszont tényleg nem szedi szét, nem is lehet rajta észrevenni, a köllőkön, agyon egy csepp festék sincs.
Szia!

Nagyon gyönyörű lett a felni, kíváncsi vagyok már nagyon a gépedre, ha végre összeáll...
Meg tudnád kérdezni, hogy mennyibe vállal felnifényezést? És pontosabban mennyit takar az a sok várakozás?
Hello! Jövő hét kedden szerelik! Belerakom, mert nyitott a légszűrő és a rendszer is, aztán hadd kapjon több benzint. De én hosszas keresgélés után a www.motostyling.hu - n redeltem, bár azt hiszem nem volt a listán, beszéltem a sráccal telefonon, nagyon segitőkész volt, 5 napon belül megkaptam.
Hello kosatt!
Mi a helyzet a dynojet-eddel? Betetted az ltz-be?
azt az excel feliratot rásprickolhatná az enyémre is
Amúgy nem ez az első felnifestése, az Excel felirat is meg van sablonban + egyebek, airbrush festést is készit, valamint egyedi quad és motorfényezést. Csak az a baj,h sokat kell rá várni.
Nagyon szép lett. Holnap rárakatom a gumit, majd ott fogok állni a gumis mellett és okoskodok neki,hogy meg ne sértse , aztán délután berakom a motor alá. Olvasgattam a tuninggal kapcsolatos irásaid, igazad van.
valamit akkor tud
így a kép alapján meg nem mondtam volna
Igen, nem szedte szét
hogyha csak a rendszert cseréled akkor nem lesz erősebb. mindenképp kell neki több levegő meg anyag.
viszont ha slip-ont raksz rá azaz a könyök gyári marad (S/SM) akkor sehogy se lesz erősebb.
E-nek vastagabb a gyári könyök
faszán néz ki
úgy festette hogy nem volt szétszedve csak leragasztotta a küllőket?
Elújságolom itt is: készen vannak! Holnap szerelés
van futómű az biztos nyomaték is lenne
és még merje valaki azt mondani, hogy a DRZ nem vagány motor!
Ezt a dobozt toltam be a karácsonyfa alá
Hali.
Nekem van 1 rs-3 off road yoshimura rendszer.
tel.20-5-636-213
A rendszer cseréről csak annyit, hogy ha a végdobot cseréled csak ki, akkor is van külömbség! Nem csak a hangjábam teljesítményben is, és azért lényegesen olcsóbban ki tudsz jönni így. nagyon felesleges tuningolni aDRZ-t mert egykét pacival jobb lesz de az élet tartam is csökken. Azt azért tudni kell hogy az a legjobb a motornak amit a gyár előír neki. De ha rendszert cserélsz, akkor fuvokát sem ártana kicserélni, és a levegő szűrőt se. A jobb fajtákhoz már adják ezeket de huzos az ára!
Sziasztok rendszert szeretnék venni drz-re ha esetleg valaki valamit tud akkor jelezen köszi
Egyébként mik a tapasztalatok rendszer csere után érezhető a változás? Köszi sziasztok.
csá,képeket csináljatok majd!
Itt van ni.
Csá,bizony én.Meg 1X Miskolcon is. Meg asszem 7végén itt a csónakázón is fogom ,mert most is -17 van.
Régebben meg SP-zippel nyomtam(monnyuk elég szarul)