Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen a segítséget, nekem csak 6000 bírt,
nekem ő volt a favorit de kiesett
austria.dr-z-hez kell?
szerintem felesleges csiszolgatni vágd 2-é a láncot azt kísz
hello!Én is most állok gyári lánc cseréje elöt...9000 km-t ment ele vele! NAh úgy kell leszedni,hogy Flexre csiszolókorongot és lecsiszolsz egy láncszemen található 2 csapot,majd kiütöd és szétjön a lánc. De mellékelt képen bekarikáztam neked.Én Cz(czetka) láncot vettem helyette:erösitett o-gyürüs,sárkidobós:14900 Ft Sokan dícsérik!
Hol vetted Mihu?
Szia!
Holnapra tudok adni vmi konkrétabbat szerintem, mert én nem szoktam pestre járni, de lehet lenne ismerősöm, aki felvinné oda... majd meglátjuk, de azért köszönöm előre is.
14-44
Tudja valaki, hogy kell a gyári láncot leszedni ? Mivel nincs rajta patentszem amit szét lehetne bontani. Milyen láncot vegyek rá szerintetek /terepen használom/
ja fent vagyok írok ott
Szia!
Felvettelek már pár napja, de még mindig nem láttalak fennt. Visszaigazoltad már a jelölést?
Szerintem is az. És akkor nagyon érdekel, h hol vette
Nekem alunak tűnik, de várjuk meg a tulaj válaszát . Amúgy Mihu,milyen áttetelt használsz?
Mihu! Miféle lánckerék ez? Acél v. alu?
kemény lehetett lepapírozni. nekem vázcsere volt és nem volt vázszám az új vázon. hát beletelt pár hónapba meg sok esztergomi látképbe mire kész lett
Köszi Amúgy vá rád egy videó. majd elküldöm ha fentt leszel. A hangjáról meg körbejártam nekem csak rövid.
van aki elindult 4ütem 125cc-vel
KASTAN Ivo (CZE) HONDA XR 125
lehet neki DAKAR 2009-2011ig lesz
fasza
Én most indítottam be a gépet 2 hónap után. és mit ne mondjak másodjára indult. Meg egy kicsit felmatricáztam az idomokat meg mindent. lett felniscík is bár az nem lett a legjobb
szeva!
köcce, majd ha arra járok, akkor csirimpolok, és megdumáljuk! :)
Köcce, de ez már meg van! ez 2000-es modell! nem tudom változtattak-e rajta valamit a Japániaiak! De valószínű hogy igen!
Azért mégegyszer köcce!
napot az uraknak.
sm-sett elado.
Megvan az Acrobat reader,de vmiért hibaüzit irt ki,de már jó lett!Kösziii
nekem van Kezelési útmutató Magyar.Ha eljössz érte Pestre akkor kölcsön adom.