hello!Én is most állok gyári lánc cseréje elöt...9000 km-t ment ele vele! NAh úgy kell leszedni,hogy Flexre csiszolókorongot és lecsiszolsz egy láncszemen található 2 csapot,majd kiütöd és szétjön a lánc. De mellékelt képen bekarikáztam neked.Én Cz(czetka) láncot vettem helyette:erösitett o-gyürüs,sárkidobós:14900 Ft Sokan dícsérik!
Szia!
Holnapra tudok adni vmi konkrétabbat szerintem, mert én nem szoktam pestre járni, de lehet lenne ismerősöm, aki felvinné oda... majd meglátjuk, de azért köszönöm előre is.
Tudja valaki, hogy kell a gyári láncot leszedni ? Mivel nincs rajta patentszem amit szét lehetne bontani. Milyen láncot vegyek rá szerintetek /terepen használom/
Én most indítottam be a gépet 2 hónap után. és mit ne mondjak másodjára indult. Meg egy kicsit felmatricáztam az idomokat meg mindent. lett felniscík is bár az nem lett a legjobb
Holnapra tudok adni vmi konkrétabbat szerintem, mert én nem szoktam pestre járni, de lehet lenne ismerősöm, aki felvinné oda... majd meglátjuk, de azért köszönöm előre is.
Felvettelek már pár napja, de még mindig nem láttalak fennt. Visszaigazoltad már a jelölést?
KASTAN Ivo (CZE) HONDA XR 125
lehet neki DAKAR 2009-2011ig lesz
köcce, majd ha arra járok, akkor csirimpolok, és megdumáljuk! :)
Azért mégegyszer köcce!
sm-sett elado.