Hali mindenki!
Eladó egy nagyon megkémílt, karbantartott, frissen szervizelt Suzuki dr 650!Sajnos időhiány miatt eladó!
Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
Eddig az elsőt próbálgattam, mert lett rá szerkesztve egy km óra meghajtás....(tudtam szerezni NSR meghajtót, annak fel lett furva a tengely lyuk a megfelelő mértetre,mert kisebb volt,igaz ellentétes irányba hajt, de digit kmóra miatt tök mind1)Az első tárcsát most szabályoztatom le esztergályossal,meg a hátsó lánckerékhez is készíti a távtartót....Jövő héten megjönnek rá az új gumik is...ugyhogy összeáll azért lassacskán amire kell :D.....köszi az érdeklődést! Jah és neked nem volt túl kicsi hátulra a 36-os lánckerék?Én előre 15-ös helyett 13-asat vettem azért...
Annyit tudok segiteni,h sokat járok Pestre, ott tudnánk találkozni, vagy a cégünk kamionjai jövő héttő heti 1 alkalommal rakodnak Békécsabán, és ők el tudnák hozni.
Tényleg nagyon szép lett, gratula!
Megnéztem, röpke 430km a távolság. Meglátom még, hogy hogy lesz, mert azért ezt az utat kétszer oda-vissza megtenni nem kevés idő, meg lóvé sem...
bakonymotor@gmail.com
06-20-545-3546
Suzuki DR-Z re matricaszettek eladók!
Ára:9990.-ft, Akár postán vagy futárral.
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
dellorto, mikuni
FCR
Eladó egy nagyon megkémílt, karbantartott, frissen szervizelt Suzuki dr 650!Sajnos időhiány miatt eladó!
Mail címem: izirajder2005@freemail.hu
mikuni BSR36
keihin FCR39
Megnéztem, röpke 430km a távolság. Meglátom még, hogy hogy lesz, mert azért ezt az utat kétszer oda-vissza megtenni nem kevés idő, meg lóvé sem...
Próbáltad már bepajszerolni a kerekeket?Bár most elég hideg van aszfaltra menni.
Csak azért kérdem, h a méretek jok-e!?
csak nekem az a sárvédő nem jön be